Siirry sisältöön

Mutkaton™ uuden omakotitalon sähköurakka

Suunnitteletko oman talon rakentamista? Oletko jo löytänyt tontin ja päättänyt millaisen kodin alat rakentamaan?

Uuden omakotitalon rakentaminen on iso projekti, jonka toteutuksessa joudut tekemään monia päätöksiä ja eteesi tulee monia ratkaistavia kysymyksiä.

Yksi tärkeä osa sujuvaa rakentamista ja asumista uudessa kodissa ovat sähkötyöt.

Valitsemalla luotettavan sähköalan ammattilaisen varmistat, että rakennustyöt etenevät aikataulussa ja kaikki oman kodin sähkötyöt on tehty turvallisesti.

Olemme toteuttaneet satojen omakotitalojen sähkötyöt yli 20 vuoden aikana. Kokemustemme perusteella olemme paketoineet uuden omakotitalon sähkötyöt selkeisiin paketteihin. Avaimet käteen – sinun tarvitsee vain napsauttaa valot päälle uudessa kodissasi!

Palvelumme sisältää aina myös sähkösuunnitelman, jonka avulla varmistamme, että lopputulos on toimiva, turvallinen ja toiveidenne mukainen.

Sähkö Tammiston Mutkaton™ uuden omakotitalon sähkötyöt -paketit ovat

Mutkaton Sähköurakka™ alle 100m2

Sähkösuunnitelma
Työmaasähkön
Omakotitalon sähkötyöt (perusvarustelu)

14.900 € (sis. Alv)

Mutkaton Sähköurakka™ 100-150 m2

Sähkösuunnitelma
Työmaasähkön
Omakotitalon sähkötyöt (perusvarustelu)

17.900 € (sis. Alv)

Mutkaton Sähköurakka™ 150-200 m2

Sähkösuunnitelma
Työmaasähkön
Omakotitalon sähkötyöt (perusvarustelu)

18.900 € (sis. Alv)

Mutkaton Sähköurakka™ Yli 200 m2 talot ja erikoisratkaisut

Räätälöidyt suunnitelmat
Räätälöidyt ratkaisut

Pyydä tarjous

Mutkaton™ sähköurakan perushinnat ovat voimassa Turun seudulla (Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Raisio, Rusko) lukuun ottamatta saariston rakennuskohteita. Alueen ulkopuolisista sähköurakoista voit pyytää oman tarjouksen: petri.tammisto@sahkotammisto.fi.

Miksi kannattaa valita Sähkö Tammiston Mutkaton™ uuden omakotitalon sähköurakka?

  • Kiinteä hinta, joka pitää. Ei ylimääräisiä kuluja.
  • Aikataulutus on selkeä ja tiedät tarkkaan, miten sähkötyöt valmistuvat/etenevät
  • Saat kaikki omakotitalosi sähköön liittyvät työt samassa paketissa (suunnitelma ja toteutus)
  • Laadukkaat ja toimivat ratkaisut ja laitteet
  • Paikallinen yritys, joka tuntee Turun alueen ja on aidosti lähellä
  • Saat henkilökohtaisen palvelunumeron, josta saat yhteyshenkilön varmasti kiinni
  • Neuvomme sinua rakentamisen kaikissa vaiheissa.

Missä vaiheessa on oikea aika tilata sähkötyöt omakotitalotyömaalle?

Milloin on oikea aika olla yhteydessä sähköurakoitsijaan ja pyytää tarjousta omakotitalon rakentamisen sähkötöistä? Kun olet löytänyt mieleisen tontin ja päättänyt talon mallin tai saanut pohjapiirrokset uudesta kodista, on aika olla yhteydessä sähkötöiden toteuttajaan.

Jotta omakotitalon rakennusurakka etenee sujuvasti ja mutkattomasti, kannattaa sähköurakan tilaus tehdä hyvissä ajoin. Tilaus kannattaa tehdä ennen lupakuvien rakennusvalvontaan jättämistä. Näin uuden talon sähkösuunnitelman laatiminen etenee aikataulussa ja suunnitelmassa voidaan ottaa huomioon kaikki rakennuskohteen erityisvaatimukset ja omat toiveenne. Samalla tarkentuu koko rakennusurakan aikataulu ja työmaasähköt ovat käytössä tontilla heti kun lapio isketään maahan.

Kun valitset Sähkö Tammiston Mutkaton™ sähköurakan saat selkeän aikataulutetun suunnitelman, joka ohjaa rakennusurakan toteutuksessa ja kertoo selkeästi mitä eri vaiheissa tulee olla valmiina, jotta sähkötyöt saadaan tehtyä mutkattomasti. Lisäksi kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa kysymyksissä rakennusprojektin eri vaiheissa.

Ota yhteyttä

Palvelemme joustavasti Turun seudulla. Tyytyväisiä asiakkaita meillä on esimerkiksi seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Nousiainen, Naantali, Raisio ja Rusko. Otathan yhteyttä kun on sähkötöiden aika – tilaa sähköasentaja meiltä!