Siirry sisältöön

Sähköurakointi Turku, Varsinais-Suomi – valitse kokenut osaaja

Yrityksemme on tehnyt sähkötöitä erilaisiin kohteisiin:

 • omakotitaloihin
 • rivitaloihin
 • teollisuushalleihin ja
 • maatilarakennuksiin, kuten kanaloihin ja navettoihin.

Näiden lisäksi olemme sähköistäneet erilaisia liiketiloja Turun keskustaan ja sen ympäryskuntien taajamiin.

Sähköurakointia Turun Seudulla joustavaa palvelua

Henkilöstömme on tottunut työskentelemään erilaisissa ympäristöissä ja pystymmekin omaksumaan helposti uudenlaisia työtapoja ja työkohteita. Ammattitaitoiset sähköasentajamme ja osaavat työnjohtajat takaavat sen, etteivät työt jää tekemättä ja uudet asiat selvittämättä.

Jatkuva tiedon keruu ja uusien asioiden omaksuminen ovat perustana hyvälle sähköurakointiyritykselle. Sähköalalla on myös tärkeää tietää aina uusimmat säädökset ja vaatimukset, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista ja turvallisinta palvelua.

Yrityksemme tasainen kasvu yhden miehen sähköurakointiyrityksestä kymmenen henkeä työllistäväksi perheyritykseksi kertoo luotettavasta yrityksestä ja hyvin hoidetuista sekä onnistuneista sähköurakointitöistä ja työtehtävistä.

Pidämme myös tärkeänä sitä, että työmaiden hektisyydestä johtuen olemme aina tavoitettavissa ja pidämme sovituista aikatauluista kiinni. Tällä tavoin toimiessa pystymme reagoimaan mahdollisimman nopeasti työmaalla tapahtuviin muutoksiin ja tarpeisiin, eikä muiden alojen urakoitsijoiden työt veny sähkömiestä odotellessa.

Meillä on käytössä laajat ja vakiintuneet tavarantoimittajat, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Käytämme tavarantoimittajina tukkuliikkeitä, joiden kanssa yhteystyö toimii, joka mahdollistaa sen että meillä on aina tarvittavat sähköasennustarvikkeet käytettävissä.

Saamme tarvikkeet nopeasti paikalle

Yleisimmät tarvikkeet ja kaapelit löytyvät myös varastoltamme, joka sijaitsee Ruskon Lähteenmäessä 15 minuutin ajomatkan päästä Turun keskustasta.

Tarvikkeet ja työkalut kulkeutuvat työmaalle yrityksemme pakettiautoilla, jolloin pystytään pakettiautoon kooltaan sopivat sähköasennustarvikkeet kuljettamaan ilman erilaisia rahteja luontevasti samalla kun sähköasentajamme saapuvat paikalle.

Edullisuuden lisäksi työnteko säilyy tehokkaana, kun sähköasentajalla on aina tarvittavat tuotteet mukana.

Tavanomainen työmaa on kohde, johon toimitamme sähköurakoinnin lisäksi myös tarvittavat sähkötarvikkeet ja tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat. Teemme sähkötyöt tuntiveloituksella ja urakkana aina sopimuksen mukaan.

Meillä on käytössä kattava verkosto yhteistyöyrityksiä, jolloin pystymme tarvittaessa järjestelemään asiakkaalle osaajat myös toimialamme ulkopuolelta.

Toimimme Turussa ja sen ympäryskaupungeissa Kaarinassa, Raisiossa ja Naantalissa sekänäiden ympäryskunnissa muun muassa Ruskolla, Maskussa, Nousiaisissa ja Liedossa.

Yrityksemme toimisto sijaitsee Ruskolla Vahdon alueella osoitteessa Haapavuorentie 156 ja varastomme sekä työhön lähtöpaikkamme on Ruskolla Lähteenmäessä osoitteessa Vesontie 8.

Sähköurakointi Turku esimerkkejä

 • Teollisuushallit
 • Toimistot
 • Esittelytilat
 • Myymälät
 • Liikekiinteistöt
 • Kampaamot
 • Maalaamot, ym.
 • Tuotantotilat
 • Lämpökeskukset

Olipa tarpeenasi yksittäinen sähköjen asennus tai kattava sähköurakointi, sähköasentajamme tekevät kaikki sähköurakat onnistunein lopputuloksin!

Kun haussasi on sähköurakointi, ota yhteyttä! Palvelemme alueilla Turku ja lähiseutu.

Ota yhteyttä