Siirry sisältöön

Sähkötyöt monipuolisesti turun seudulla

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähkötyöt monipuolisesti Turun seudulla. Olemme tehneet erilaisia, niin pieniä kuin vaativiakin sähkötöitä muun muassa alueilla: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Lieto, Rusko ja Kaarina. Sähkötöiden tekeminen hoituu meiltä kattavasti asiakkaan tarpeen mukaan. Toimimme rakentajien ja remontoijien tukena kaikissa tilanteissa.

Sähköurakointi luottettavasti Sähköasennus tammistolta

Sähköasennus Tammisto Oy on alueella tunnettu ja luotettu sähköurakoiden toteuttaja. Luotettavuutemme syntyy hyvästä asiakaspalvelusta ja erinomaisesta tiedonkulusta. Laadimme urakan aluksi sopimukset, joita noudatamme koko sähköurakoinnin ajan.

Luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä luodaan myös sillä, että pyrimme vastaamaan aina asiakkaamme esittämiin kysymyksiin nopeasti, ja kerromme tarvittaessa suoraan mitkä sähkötyöt kuuluu jättää ammattilaisille tai mitkä voi tehdä itse.

Vahva kokemuksemme luo myös turvaa, sillä sähköalan asiantuntija pyrimme myös aina kehittämään asiakasyrityksemme toimintaa. Ehdotamme mielellämme uusia järjestelmiä asiakasyrityksiimme heidän toimintaansa tehostamaan. Kokemus luo näkemystä ja avaa mahdollisuuksia tarttua myös havaittuihin epäkohtiin.

Ilmoitamme aina kaikki havaitsemamme epäkohdat ja tehostamme ja teemme siten asiakasyrityksemme toimintaa kannattavaksi ja ennen kaikkea turvalliseksi.

Sähkötöiden tekeminen avaimet käteen periaatteella

Saat meiltä sähkötyöt avaimet käteen -periaatteella, joka takaa sinulle vaivattoman tavan saada sähköt kuntoon. Avaimet käteen -palvelumme on helppo ratkaisu niin yrityksiin, julkisrakennuksiin kuin omakotitalorakentajien urakan tueksikin. Täyden palvelun sähköliikkeenä teemme kohteen sähköistyksen alusta loppuun saakka viimeistellysti.

Sujuvan urakointimme pohjana on toimiva sähkösuunnitelmamme, laadukkaat sähkötarvikkeet sekä sujuva ja nopea sähkötarvikkeiden toimitus.

Voit tilata meiltä esimerkiksi

  • vikakorjaukset
  • laitekorjaukset
  • valaisinhuollot
  • ilmalämpöpumppuasennukset
  • sähkösuunnitelmat
  • antenniasennukset
  • tietoverkkoasennukset
  • maatalouden sähköistyksen

Ota yhteyttä

Omakotitaloasuja, muistathan myös kotitalousvähennyksen

Kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lisätietoa sähkötöistä saatavista vähennyksistä löytyy Verohallinnon sivuilta.