Siirry sisältöön

Myymme ja asennamme sähköautojen latausjärjestelmät Turkuun ja lähikuntiin

Sähköasennus Tammisto myy ja asentaa sähköautojen latausjärjestelmiä mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Masku, Nousiainen, Raisio ja Naantali. Myös muut kunnat mahdollisia – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Oma sähköauton latausjärjestelmä on nykyaikaa

Yhä useammat autoilijat siirtyvät sähköä polttoaineenaan käyttäviin ajoneuvoihin. Suosituimpia ovat niin sanotut plug-in-hybridit eli lataushybridit, mutta myös täyssähköiset autot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautoiluun siirryttäessä olennaista on, että auton saa ladattua helposti ja nopeasti silloin kun se sopii itselle parhaiten. Järkevimmän ratkaisun tarjoaa omasta kotipihasta tai työpaikalta löytyvä sähköauton latausjärjestelmä.

Kauttamme saat sähköautojen latausratkaisut suunnittelusta asennukseen. Latausjärjestelmä voidaan asentaa omaan tai taloyhtiön pihaan, yrityksen parkkipaikalle tai julkisiin tiloihin. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan latausjärjestelmän, joka takaa sujuvan ja nopean latauksen.

Yleisimmät asennuskohteet

Kotilatausjärjestelmät: Helppokäyttöiset ja kompaktit latausasemat kotikäyttöön tai taloyhtiöille. Nopea lataus, älykäs seuranta ja pihapiiriin istuva muotoilu.

Yrityslatausratkaisut: Räätälöidyt latausjärjestelmät yrityksille. Hallittava latausinfrastruktuuri, raportointi ja käyttäjähallinta.

Julkiset latausasemat: Suunnittelemme ja toteutamme kestäviä latausverkkoja myös kaupunkeihin, parkkihalleihin ja kauppakeskuksiin.

Asennamme latausasemia lähtökohtaisesti kaikkiin yleisimpiin kohteisiin. Jos sinulla on jokin erityinen kohde mielessä, ota yhteyttä tiimiimme ja kysy lisätietoja.

Miksi valita meidät?

Sähköautojen latausjärjestelmät ovat kauaskantoinen investointi tulevaisuuteen ja ympäristöön – sillä oletuksella, että suunnittelutyöt sekä asennus on hoidettu hyvin alusta loppuun. Kun päätös sähköautoiluun siirtymisestä on syntynyt, meidän tehtävämme on tarjota parhaat ratkaisut muutokseen.

Meillä on:

  • Kattava asiantuntemus sähköautojen latausjärjestelmistä
  • Nykyaikaiset laitteet laadukkailta ja tunnetuilta valmistajilta
  • Ammattitaitoinen asennus ja osaava ja huoltopalvelu
  • Personoitu neuvonta ja suunnittelu tarpeidesi mukaan

Haluatko olla edelläkävijä ja osa kestävän tulevaisuuden rakentamista? Liity mukaan sähköautojen vallankumoukseen ja tilaa laadukas sähköautojen latausjärjestelmä meiltä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja aloita autoilu kohti vihreämpää tulevaisuutta jo tänään!

Kysy lisää!

Oletko siirtymässä sähköautoiluun? Sähköasennus Tammisto myy ja asentaa sähköautojen latausjärjestelmiä mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Masku, Nousiainen, Raisio ja Naantali. Myös muut kunnat mahdollisia – ota yhteyttä ja kysy lisää!