Siirry sisältöön

Tarjontaamme kuuluu paljon muutakin kuin perinteisiä sähkötöitä ja sähkösuunnittelua. Tutustu palveluihin, lue lisää ja ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka tuo mukavuutta ja säästöjä asumiseen. Ilmalämpöpumpun avulla pidät huoneet tasalämpöisinä vuodenajasta riippumatta ja nautit raikkaasta huoneilmasta sekä alhaisista energiakustannuksista. Meiltä saat ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuna pakettiratkaisuna kaikkialle Turun seudulla.

Lue lisää
Sähköautojen latausjärjestelmät

Meiltä löydät tehokkaat sähköautojen latausjärjestelmät kotiisi tai yrityksellesi. Nopea ja luotettava lataus omalla pihalla mahdollistaa sujuvan arjen ilman huolta akun tyhjenemisestä. Älykkäät ratkaisut ja helppokäyttöisyys takaavat vaivattoman sähköautoilun. Investoi tulevaisuuteen ja hanki oma latausjärjestelmäsi nyt – lue lisää ratkaisuistamme!

Lue lisää
Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkokennojen avulla vähennät energiakuluja ja ympäristövaikutuksia valjastamalla auringon voiman omaan käyttöösi – tästä ei energia puhtaammaksi muutu. Helppokäyttöisyys ja älykäs seuranta tekevät aurinkosähköstä vaivatonta ja tehokasta. Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä ja aloita oman aurinkosähkön tuottaminen kotona tai yrityksessäsi!

Lue lisää
Murtohälytysjärjestelmät

Turvaa kotisi tai liiketoimintasi nykyaikaisella murtohälytysjärjestelmällä. Älykkäät sensorit ja reaaliaikainen valvonta pitävät huolen omaisuudestasi ympäri vuorokauden. Helppo käyttö ja monipuoliset ominaisuudet takaavat rauhalliset yöunet. Suojaa arvokkaimmat kohteesi ja pidä huolta turvallisuudestasi investoimalla laadukkaaseen murtohälytysjärjestelmään. Lue lisää!

Lue lisää
Antenni- ja tietoverkkoasennukset

Meiltä saat myös ammattitaitoiset antennien ja tietoverkkokaapelien asennukset. Nauti nopeasta nettiyhteydestä ja kristallinkirkkaasta televisiokuvasta ammattilaisten asentamilla ratkaisuilla. Asiantuntijoidemme vankka kokemus ja tarkka suunnittelu varmistavat luotettavan yhteyden kaikkiin laitteisiisi. Myös antennihuollot ja antennivikojenkorjaukset. Tutustu palveluihimme ja varmista sujuvat yhteydet kotiin sekä toimistolle!

Lue lisää

Ota yhteyttä

Palvelemme joustavasti Turun seudulla. Tyytyväisiä asiakkaita meillä on esimerkiksi seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Nousiainen, Naantali, Raisio ja Rusko. Otathan yhteyttä kun on sähkötöiden aika – tilaa sähköasentaja meiltä!