Siirry sisältöön

Antenniasennukset Turussa

Sähköasennus Tammisto Oy toteuttaa antenniasennukset, -korjaukset ja -huollot Turun seudulla. Työskentelemme paljon muun muassa seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Masku, Nousiainen, Raisio sekä Naantali eri asiakasryhmiä palvellen; niin yksityisiä, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin julkishallinnon edustajia. Kun tilaat antenniasennuksen tai -korjauksen meiltä, saat nopeaa palvelua ja toimintavarmoja toteutuksia. Oli kyseessä kohde mikä tahansa, työt sujuvat ammattilaisiltamme kokemuksen tuomalla tiedolla ja taidolla.

Jätä antenniasennus alan asiantuntijoille

Pitäisikö antenni asentaa paikoilleen? Jätä asennus huoletta meidän käsiimme. Yrityksemme asentaa kaikkien kiinteistöjen antennit turvallisesti ja luotettavasti. Jos kohteessasi tarvitaan antennien lisäyksiä ja laajennuksia, voit tällöinkin luottaa palveluumme. Kaikki antenniasennustyöt ovat meille tuttuja.

Antennivian korjaus ja antennien huollot

Saat meiltä antenniasennusten lisäksi antennivikojen korjaukset ja antennien huollot. Kun antennin toiminnassa ilmenee ongelmia, esimerkiksi signaali on heikko ja tv-kuva pätkii tai pikselöityy, me paikallistamme vian ja korjaamme sen. Ammattilaisemme näkee nopeasti, missä ongelma piilee ja hoitaa työnsä siten, että ääni ja kuva toimivat jälleen ilman häiriöitä. Teemme myös antennien huoltokäyntejä, kuten antennien suuntauksia.

Tietoverkko ja asennukset -mittaukset tarkoin tuloksin

Tietoverkko ja sen asennus tulee ajankohtaiseksi esimerkiksi siinä vaiheessa, kun erilaisten päätelaitteiden, kuten tietokoneiden, välille on rakennettava tietoliikenneyhteydet. Tietoverkko siis mahdollistaa datan välittämisen. Nykypäivänä digitaalinen tietoverkko on jo syrjäyttänyt analogiset tietoverkot melkein kokonaan.

Tietoverkkojen kaapelien asennukset ammattitaidolla

Hoidamme tietoverkkojen kaapelien asennukset vankalla ammattitaidolla. Toiminta-alueemme kattaa Turun lähiseutuineen. Olemme tehneet tietoverkkojen asennuksia moniin kohteisiin: kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Teemme tietoverkkoasennukset ripeästi ja tarjoamme aina asiantuntevaa palvelua. Hyvin monenlaiset työkohteet ovat tulleet meille tutuiksi vuosien saatossa, ja haastavammatkin tietoverkkoasennukset saat meiltä asianmukaisesti.

Teemme aina standardien mukaiset mittaukset tietoverkkoasennusten yhteydessä. Tarkat mittalaitteemme paikallistavat ja määrittävät tehokkaasti yleisverkkokaapeloinnin viat. Mittalaitteella voidaan niin ikään määritellä tietoverkon standardien mukainen ja kustannustehokas toimivuus sekä mahdolliset vikapaikat. Näin päästään jyvälle siitä,

 • millainen tietoverkon laatu on ja
 • ilmeneekö verkossa puutteita, sekä
 • voidaan suunnitella mahdolliset korjaustoimenpiteet.

Miksi tietoverkkojen asennukset juuri meiltä?

Palvelujen siirtyessä yhä enenevissä määrin internettiin tulee tietoverkkojen toimintavarmuus yhä tärkeämpään osaan sekä kuluttajille että yrityksille. Monet arkisetkin toiminnot on liitetty tietoverkkoihin ja häiriö tietoverkossa voi nujertaa yrityksen toiminnan toistaiseksi tai pahimmillaan jopa kokonaan. Tietoverkon toimintavarmuus, luotettavuus ja turvallisuus varmistetaan asianmukaisella asennuksella, laadukkailla tarvikkeilla sekä asiantuntevalla ylläpidolla. Sähköasennus Tammistolla on vuosien kokemus tietoverkkokaapelien asennuksessa sekä verkon mahdollisten vikakohtien havainnoimisessa ja korjaamisessa.

Tietoverkkojen asennuspalveluihimme kuuluvat niin parikaapeliverkkotyöt, sähkötyöt kuin valokuituverkkojen asennuksetkin. Toteutamme asennustyöt ripeästi ja vuosien vankalla kokemuksella, noudattaen aina alan standardeja ja työturvallisuutta unohtamatta. Kunnossapitopalveluun kuuluvat mittaukset, vikaselvitykset sekä korjaus- ja huoltotyöt. Autamme myös tietoverkkojen suunnittelussa, esimerkiksi sähkösuunnitelman yhteydessä. Kysy lisää palveluistamme.

Kun tarvitset tietoverkkojen asennusta alueilla Turku ja lähiseudut.

Ota meihin yhteyttä!

Valokuituasennukset

Sähköasennus Tammisto Oy hoitaa myös valokuitujen ja tietoverkkojen kaapelien asennukset vahvalla ammattitaidolla alueella Turku ja lähiseudut. Olemme tehneet kyseisiä asennuksia sekä kotitalouksille, yrityksille että julkiselle sektorille. Monet, erilaiset työkohteet ja tarpeet asiakkaasta riippuen ovat siis meille tuttuja, ja haastavammatkin asennustehtävät pystytään toteuttamaan tottunein käsin.

Teemme myös standardien mukaiset mittaukset tietoverkkoasennusten yhteydessä ja tarjoamme asiakkaillemme aina ripeää ja asiantuntevaa palvelua.

Valokuidun asennus onnistuu monenlaisiin kohteisiin

Valokuitu ja sen asennus onnistuu sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksena vanhempiin kiinteistöihin. Asennus on vaativaa ja tarkkaa työtä, johon meillä on nykyaikainen, alan parhaimmistoon kuuluva laitteisto. Laitteiston ja kokeneiden työmiestemme voimin kuitukaapelien päättämiset eli hitsaustyöt hoituvat sujuvasti. Ammattitaitoiset sähkömiehet suorittavat asennukset ketterästi, joten työstä tulee valmista nopealla aikataululla lopputuloksen korkeasta laadusta tietenkään tinkimättä.

Tyypillisiä kohteita ovat:

 • Kerrostalot
 • Rivitalot
 • Teollisuus- ja tuotantotilat
 • Myymälät
 • Kauppakeskukset
 • Toimistot
 • Linjasaneerauskohteet

Mittaukset tehdään tutkalla, ja liittimien puhtaus tarkistetaan videomikroskoopilla. Mittalaitteina käytämme:

 • Fluke DSX-5000 -kaapelianalysaattoria ja
 • AFL Noyes M210 OTDR -kuitututkaa sekä
 • AFL Noyes DFS1 -videomikroskooppia.

Kuitujatkoskoneena käytämme Furukawa Fitel S178A -laitetta.

On tärkeää, että laitteet ovat asianmukaiset ja mittaukset sekä muut asennustyöt suoritetaan kokeneen ammattilaisen toimesta. Näin varmistetaan, että tiedonsiirto toimii luotettavasti nyt sekä tulevaisuudessa.

Valokuitu pähkinänkuoressa

Kuitu on tämän hetken kehittyneintä tiedonsiirtotekniikkaa. Se on ylivoimaisesti nopein ja tehokkain tiedon siirtämisen tapa. Valokuidun ehdottomia etuja on sen käytännössä rajaton käyttökapasiteetti. Kuituverkko kasvaa koko ajan ja internet-liittymä on mahdollista valita useilta palveluntarjoajilta. Valokuidun avulla saat nopean ja saumattomasti toimivan nettiyhteyden.

Miksi kuituun kannattaa sijoittaa juuri nyt?

Kuitukaapeli ei ole vain tätä päivää, vaan ennen kaikkea tulevaisuutta. Digitalisoitumisen yhteydessä yhä useampi palvelu siirtyy verkon kautta käytettäväksi. Mobiiliverkot ruuhkautuvat toisinaan kun yhteys jaetaan muiden käyttäjien kesken, mutta kuitu on aina juuri sinun käytössäsi. Se on pitkäikäinen sijoitus, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin. Nopean nettiyhteyden avulla saat käyttöösi niin puhelin-, televisio- kuin terveyspalvelutkin katkeamattomasti käyttöösi. Eikä perheenjäsenten netin käyttökään ruuhkauta linjoja. Kuitua tullaan tulevaisuudessa tarvitsemaan yhä enemmän digitaalisiin palveluihin. Sähköasennus Tammisto hoitaa kuituasennukset vuosien tuomalla varmuudella ripeästi.