Siirry sisältöön

Ilmalämpöpumppu ja sähkötyöt ammattitaidolla Turussa sekä lähialueilla

Onko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi siirtymässä nykyaikaan? Sähköasennus Tammisto Oy on sähköliike Turussa. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput (lupanro 32830/91/2009) mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Masku, Nousiainen, Raisio ja Naantali.

Kysy ihmeessä lisää ja asennuta järkevä ilmalämpöpumppu kotiisi, koska asennusta ei saa tehdä kuka vain.

Lue lisää asennuksesta alempaa.

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus Turun seudulla

Asennamme ja myymme ilmalämpöpumppuja asiantuntemuksella ja ammattitaidolla Turussa ja Turun seudulla. Asennamme ilmalämpöpumppuja niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin; omakotitaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Kohteesta riippumatta saat aina huolellisia toteutuksia ja laadukasta asiakaspalvelua.

Ilmalämpöpumpun asennus

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse? Ilmalämpöpumppua ei saa asentaa kuka tahansa.

Ilmalämpöpumpun asennustyön tulee aina tehdä Tukesin hyväksymä asennusliike, jolla on kylmälaiteliikkeen pätevyys. Ilmalämpöpumpun asennustyössä tehtävä sähkötyö ja vakumointi ns. tyhjiöinti on erikoistyötä, jota ei ilman pätevyyttä saa tehdä. Ei-ammattilaisen tekemänä sähkötyöt ovat hengenvaarallisia.

Ilmalämpöpumppu kotiin avaimet käteen -periaatteella

Meiltä saat ilmalämpöpumpun kotiin kuljetettuna ja täysin asennettuna, annamme myös käytönopastuksen asennetulle ilmalämpöpumpulle. Halutessasi voit tilata myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle erillisen suojakotelon (valinnainen), jolla suojataan ulkoyksikköä. Ilmalämpöpumppuja voidaan asentaa erilaisille alustoille ja pinnoille, valitsemme sopivimman aina tilanteen mukaan.

Asiantuntevaa apua ilmalämpöpumpun valintaan

Palveleva asiantuntijamme auttaa ja tekee lämpöpumpun ostamisesta helppoa ja huoletonta. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle varmistamaan, että kohteeseesi tulee valittua järkevin ilmalämpöpumppu. Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joten tähtäämme aina järkevään ratkaisuun kohtuullisin kustannuksin.

Mihin ilmalämpöpumppu kannattaa asennuttaa

  • Yleissääntönä ilmalämpöpumppujen asennuksiin voidaan sanoa, että se tulisi asentaa niin, että ilma pääsee vapaasti kiertämään.
  • Keittiöön ilmalämpöpumppua ei suositella sijoitettavan, sillä se kerää helposti rasvaa itseensä ja kantaa ruuanlaiton tuoksut koko asuintilaan.
  • Jos asunnossa on takka, se kannattaa sijoittaa sen läheisyyteen, jotta takasta vapautuva lämpöä kiertää koko kiinteistöön.
  • Makuuhuoneessa aivan herkkäunisimmat voivat kokea ilmalämpöpumpun epämiellyttäväksi.

Tarkastamme vielä lopuksi onko kaavailtu paikka hyvä vai tulisiko se sijoittaa jonnekin muualle.

Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaite- ja sähköurakointiliike.

Muista kotitalousvähennys

Millaisia hyötyjä ilmalämpöpumpulla tavoitellaan?

Ilmalämpöpumpulla tavoitellaan hyötyjä lämmitykseen ja viilennykseen niin omakotitaloihin, toimistoihin, autotalleihin kuin vapaa-ajan asuntoihin. Ilmalämpöpumppu toimii parhaimmillaan varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalla vähentäen kokonaislämmityskustannuksia. Suurin hyötysuhde saadaan sähkölämmitteiseen omakotitaloon. Toisaalta myös öljylämmitteiset kodit ovat joutuneet tarkastamaan lämmityskustannuksiaan.

Ilmalämpöpumpun hyötysuhteiden arviointiin käytetään lämmitysteholukua sekä SCOP-arvoa ja energialuokkaa. Pumppu kykenee tuottamaan sitä enemmän lämpöä, mitä korkeammat nämä luvut ovat. Yleensä lasketaan, että ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin noin kolmessa, neljässä vuodessa olettaen, että sähkön tai öljyn hinnat pysyvät vakiona eivätkä laske jatkossa. Energian hinnan noustessa ilmalämpöpumpun kannattavuus paranee.

Suosimme Panasonic-ilmalämpöpumppuja kokemuksiemme perusteella. Meillä on myös runsaasti kokemusta Argo, Midea ja Mitsubishi -merkkisistä pumpuista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää!

Voit kysyä lisää ilmalämpöpumppujen asennuksesta tai laittaa meille suoraan tarjouspyynnön. Palvelemme mielellämme kaikissa ilmalämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä, joten otathan yhteyttä rohkeasti. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput Turun, Raision, Naantalin, Maskun, Nousiaisten, Liedon, Ruskon ja Kaarinan alueella. Soita tai laita viestiä!