Siirry sisältöön

Asennukset kuluttajille

Olemme vuosien varrella tehneet sähköasennuksia mitä erilaisimpiin kohteisiin. Vankka tietotaitomme takaa laadun vaativissakin kohteissa. Olemme tehneet sähköasennuksia muun muassa omakotitaloihin, maatalousrakennuksiin, toimistoihin, liikehuoneistoihin ja teollisuuskohteisiin.

Sähkötammisto logo

Luotettava toimija Sähköasennus tammisto oy

Tilatessasi sähköasennukset Sähköasennus Tammisto Oy:ltä voit olla varma toteutuksien laadukkuudesta ja huolellisuudesta. Meillä sähkötyöt toteutetaan turvallisesti. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että työmaa pidetään turvallisina muiden käyttäjien kannalta, sekä sitä, että lopputuloksemme ovat aina asianmukaisia ja kestäviä.

Pienen firman tavoittettavuus, ison firman resurssit

Tilatessasi meidät sähköasennusten toteutukseen saat helposti tavoitettavan sähköasentajan. Onko remonttitöitä tai uudisrakentamista teettäessä tullut eteen sellaista, että yrityksellä ei liikene aikaa urakkaan, eikä vastauksia esitettyihin kysymyksiin kuulu? Näin ei meillä tapahdu, vaan olemme panostaneet erityisesti asiakaspalveluun. Meille on tärkeää, että kysymysten tullessa eteen niihin myös vastataan ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin myös tartutaan tekemällä asian eteen jotain.

Ota yhteyttä

Helpostiko avaimet käteen -periaatteella?

Meidän kauttamme käytössäsi on yrityksemme kattavat resurssit. Vankka kokemuksemme sähköasennuksista näkyy siinä, että tarjoamme asiakkaillemme aina korkeatasoista lopputulosta. Toteutamme urakoita avaimet käteen -sähköurakointina. Toteutamme sähköasennukset, johon voit luottaa, eikä murheita ilmene jälkikäteenkään.

Laadukkaiden sähköasennusten takeena ovat luotettavien tavarantoimittajien sähkötarvikkeet. Toimimme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien ja tukkuliikkeiden kanssa. Sähköjen asennus sujuu saumattomasti helposti saatavien tarvikkeiden avulla. Tilatessasi sähköasennukset meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia tarviketilauksista, vaan toimitamme ne verkostojemme kautta edulliseen hintaan.

Omakotitalon sähkötyöt

Sähköasennus Tammisto Oy tekee omakotitalon sähkötyöt ammattitaidolla. Omakotitalojen sähkötyöt ovat olleet yrityksen perustamisesta asti yksi tärkeimmistä sähkötöiden osa-alueista. Hallitsemme omakotitalojen nykyaikaiset sähköasennustavat sekä tunnistamme niiden tarpeet. Kauttamme saat myös työmaasähkökeskukset rakennustyömaan urakoinnin tueksi!

Taka-alalla remontoitavana oleva koti ja etualalla koira.

Kaikki lähtee sähkösuunnitelmasta – ota meidät mukaan heti rakentamiseen alussa!

Tutustu myös sähkösuunnittelupalveluumme. Meiltä saat omakotitalojen sähkösuunnitelmat ja sähköasennukset saman katon alta. Kun osaava sähkösuunnittelija ja -asentaja ovat mukana heti varhaisessa vaiheessa, voidaan kaikki tarvittavat järjestelmät toteuttaa kerrasta kuntoon. Toimiva valaistus, lattialämmitys, ilmastointi ja hälytysjärjestelmä sekä riittävä määrä pistorasioita ovat viihtyisän ja tehokkaan kodin eräitä oleellisia tekijöitä.

Sähköasennuksien kustannus- ja kuntoarvio remontoijille

Oletko ostamassa tai ostitko remontoitavan omakotitalon? Haluatko tietää arvion, miten paljon omakotitalon sähkötyöt tulisivat maksamaan? Koska läheskään kaikkia sähkötöitä ei saa tehdä itse, ota meidät mukaan sähköremonttiin – teemme sinulle arvion sähköremontin laajuudesta ja hinnasta. Vanhojen kiinteistöjen sähköistykset ovat omalta osaltaan riski, esimerkiksi irrallaan risteilevät johdot, särkyneet rasiat ja vanhat pistorasiat ovat tällaisia. Vahingon sattuessa vakuutukset eivät korvaa väärin tehtyjen kytkentöjen ja laiminlyötyjen ongelmakohtien aiheuttamia kustannuksia. Kun vielä hyödynnät kodin tai vapaa-ajan asuntoon saatavan kotitalousvähennyksen, saat sähkötyöstä vähennettyä kustannuksia.

Voit kysyä meiltä lisää omakotitalojen sähköasennuksista, voit soittaa tai lähettää suoraan tarjouspyynnön tulemaan.

Sähkötyöt erilaisiin kohteisiin

Mökkien sähkötyöt

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennuksia loma-asuntoihin, piha-asuntoihin ja kaikkiin muihinkin sähköistystä tarvitseviin ulkorakennuksiin. Teemme niin pienet kuin vaativatkin kohteet ammattitaidolla ja kokemuksella. Teemme mökkien sähkötyöt Turussa, Naantalissa, Raisiossa, Maskussa, Nousiaisissa, Ruskolla, Liedossa ja Kaarinasta. Joustavuus kuuluu toimintaperiaatteisiimme, kannattaa kysyä toteutuksia myös muihin lähialueen kohteisiin.

Sähkötyöt myös muihin loma-asuntoihin

Teemme sähkötöitä myös muihin loma-asuntoihin, kuten laajoihin loma-asuntokyliin tai kuntien ja seurakuntien ja erilaisten yhdistysten loma-asuntoihin ja muihin kiinteistöihin.

Ota yhteyttä – Tilaa palvelevaa sähköasennusta!

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennukset luotettavasti muun muassa Turussa, Kaarinassa, Maskussa, Ruskolla, Liedossa, Nousiaisissa ja Naantalissa. Muista myös sähköasennuksista saatava kotitalousvähennys silloin, kun se liittyy kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa palvelevaa ja edullista sähköasennusta meiltä!