Antenniasennukset Turussa

Sähköasennus Tammisto Oy toteuttaa antenniasennukset, -korjaukset ja -huollot Turun seudulla. Työskentelemme paljon muun muassa seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Masku, Nousiainen, Raisio sekä Naantali eri asiakasryhmiä palvellen; niin yksityisiä, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin julkishallinnon edustajia. Kun tilaat antenniasennuksen tai -korjauksen meiltä, saat nopeaa palvelua ja toimintavarmoja toteutuksia. Oli kyseessä kohde mikä tahansa, työt sujuvat ammattilaisiltamme kokemuksen tuomalla tiedolla ja taidolla.

Jätä antenniasennus alan asiantuntijoille

Pitäisikö antenni asentaa paikoilleen? Jätä asennus huoletta meidän käsiimme. Yrityksemme asentaa kaikkien kiinteistöjen antennit turvallisesti ja luotettavasti. Teemme esimerkiksi HD- eli teräväpiirtoantenniasennukset eli VHF-antenniasennukset, sekä muut antenniverkkojen asennukset pitkällä kokemuksella. Jos kohteessasi tarvitaan antennien lisäyksiä ja laajennuksia, voit tällöinkin luottaa palveluumme. Kaikki antenniasennustyöt ovat meille tuttuja.

Antennivian korjaus ja antennien huollot

Saat meiltä antenniasennusten lisäksi antennivikojen korjaukset ja antennien huollot. Kun antennin toiminnassa ilmenee ongelmia, esimerkiksi signaali on heikko ja tv-kuva pätkii tai pikselöityy, me paikallistamme vian ja korjaamme sen. Ammattilaisemme näkee nopeasti, missä ongelma piilee ja hoitaa työnsä siten, että ääni ja kuva toimivat jälleen ilman häiriöitä. Teemme myös antennien huoltokäyntejä, kuten antennien suuntauksia.

Ota yhteyttä - asennamme antennit kokemuksella

Sähköasennus Tammisto Oy asentaa antenniverkot laajalla alueella Turun seutua. Tarkastamme ja testaamme asennetut verkot huolellisesti projektin
päätteeksi varmistaaksemme asennustöiden toimivuuden. Käytämme parhaimpia mittareita ja muita antenni- sekä asennuslaitteita, jotka yhdistettynä ammattitaitoomme takaavat varmasti toimivan lopputuloksen.


Asennusten tarkkuus ja toimintavarmuus ovat häiriöttömän kuvan ja mukavan katselukokemuksen edellytyksiä. Siksi toteutamme kaikki urakkamme, kuten valokuidun asennukset, aina erityisen huolellisesti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, meillä on ilo olla apunasi! Olemme valmiina palvelemaan, kun tarvitset osaavaa antenniasennusta Turun, Kaarinan, Ruskon, Raision, Liedon, Maskun, Nousiaisten tai Naantalin alueella.