Valokuitu ja asennus | Turku

Sähköasennus Tammisto Oy hoitaa myös valokuitujen ja tietoverkkojen kaapelien asennukset vahvalla ammattitaidolla alueella Turku ja lähiseudut. Olemme tehneet valokuitujen asennuksia sekä kotitalouksille, yrityksille että julkiselle sektorille. Monet, erilaiset työkohteet ja tarpeet asiakkaasta riippuen ovat siis meille tuttuja, ja haastavammatkin valokuituasennukset pystytään toteuttamaan tottunein käsin.


Teemme myös standardien mukaiset mittaukset tietoverkkoasennusten yhteydessä ja tarjoamme asiakkaillemme aina ripeää ja asiantuntevaa palvelua.


Valokuidun asennus onnistuu monenlaisiin kohteisiin

Valokuitu ja sen asennus onnistuu sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksena vanhempiin kiinteistöihin. Valokuituasennus on vaativaa ja tarkkaa työtä, johon meillä on nykyaikainen, alan parhaimmistoon kuuluva laitteisto. Laitteiston ja kokeneiden työmiestemme voimin valokuitujen päättämiset eli hitsaustyöt hoituvat sujuvasti. Ammattitaitoiset sähkömiehet suorittavat asennukset ketterästi, joten työstä tulee valmista nopealla aikataululla lopputuloksen korkeasta laadusta tietenkään tinkimättä.


Tyypillisiä valokuituasennusten työkohteita ovat:
 • Kerrostalot
 • Rivitalot
 • Teollisuus- ja tuotantotilat
 • Myymälät
 • Kauppakeskukset
 • Toimistot
 • Linjasaneerauskohteet


Valokuitumittaukset tehdään valokuitututkalla, ja valokuituliittimien puhtaus tarkistetaan videomikroskoopilla. Mittalaitteina käytämme:


 • Fluke DSX-5000 -kaapelianalysaattoria ja
 • AFL Noyes M210 OTDR -valokuitututkaa sekä
 • AFL Noyes DFS1 -videomikroskooppia.
 • Kuitujatkoskoneena käytämme Furukawa Fitel S178A -laitetta.


  On tärkeää, että laitteet ovat asianmukaiset ja mittaukset sekä muut valokuituasennustyöt suoritetaan kokeneen ammattilaisen toimesta. Näin varmistetaan, että tiedonsiirto toimii luotettavasti nyt sekä tulevaisuudessa.


  Valokuitu pähkinänkuoressa

  Valokuitu on tämän hetken kehittyneintä tiedonsiirtotekniikkaa. Se on ylivoimaisesti nopein ja tehokkain tiedon siirtämisen tapa. Valokuidun ehdottomia etuja on sen käytännössä rajaton käyttökapasiteetti. Valokuituverkko kasvaa koko ajan ja internet-liittymä on mahdollista valita useilta palveluntarjoajilta. Valokuidun avulla saat nopean ja saumattomasti toimivan nettiyhteyden.


  Miksi valokuituun kannattaa sijoittaa juuri nyt?


  Valokuitu ei ole vain tätä päivää, vaan ennen kaikkea tulevaisuutta. Digitalisoitumisen yhteydessä yhä useampi palvelu siirtyy verkon kautta käytettäväksi. Mobiiliverkot ruuhkautuvat toisinaan kun yhteys jaetaan muiden käyttäjien kesken, mutta valokuitu on aina juuri sinun käytössäsi. Valokuitu on pitkäikäinen sijoitus, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin. Nopean nettiyhteyden avulla saat käyttöösi niin puhelin-, televisio- kuin terveyspalvelutkin katkeamattomasti käyttöösi. Eikä perheenjäsenten netin käyttökään ruuhkauta linjoja. Valokuitua tullaan tulevaisuudessa tarvitsemaan yhä enemmän digitaalisiin palveluihin. Sähköasennus Tammisto hoitaa valokuituasennukset vuosien tuomalla varmuudella ripeästi.

  Ota yhteyttä asiantuntevaan valokuituasentajaan!

  Sähköasennus Tammisto Oy on oikea valinta, kun etsit ammattitaitoista valokuitu- ja tietoverkkoasentajaa alueella Turku ja lähiseutu. Hoidamme valokuitujen ja tietoverkkojen asennukset huolellisesti ja toimintavarmasti kohteeseen kuin kohteeseen.

  Toiminta-alueemme kattaa laajasti Turun talousalueen.

  Ota yhteyttä ja tilaa palvelu meiltä!