Valokuitu ja sen asennukset ammattitaidolla Turussa

Sähköasennus Tammisto Oy hoitaa myös valokuitujen ja tietoverkkojen kaapelien asennukset vahvalla ammattitaidolla alueella Turku ja lähiseudut. Olemme tehneet kyseisiä asennuksia sekä kotitalouksille, yrityksille että julkiselle sektorille. Monet, erilaiset työkohteet ja tarpeet asiakkaasta riippuen ovat siis meille tuttuja, ja haastavammatkin asennustehtävät pystytään toteuttamaan tottunein käsin.


Teemme myös standardien mukaiset mittaukset tietoverkkoasennusten yhteydessä ja tarjoamme asiakkaillemme aina ripeää ja asiantuntevaa palvelua.


Valokuidun asennus onnistuu monenlaisiin kohteisiin

Valokuitu ja sen asennus onnistuu sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksena vanhempiin kiinteistöihin. Asennus on vaativaa ja tarkkaa työtä, johon meillä on nykyaikainen, alan parhaimmistoon kuuluva laitteisto. Laitteiston ja kokeneiden työmiestemme voimin kuitukaapelien päättämiset eli hitsaustyöt hoituvat sujuvasti. Ammattitaitoiset sähkömiehet suorittavat asennukset ketterästi, joten työstä tulee valmista nopealla aikataululla lopputuloksen korkeasta laadusta tietenkään tinkimättä.


Tyypillisiä työkohteita ovat:
 • Kerrostalot
 • Rivitalot
 • Teollisuus- ja tuotantotilat
 • Myymälät
 • Kauppakeskukset
 • Toimistot
 • Linjasaneerauskohteet


Mittaukset tehdään tutkalla, ja liittimien puhtaus tarkistetaan videomikroskoopilla. Mittalaitteina käytämme:


 • Fluke DSX-5000 -kaapelianalysaattoria ja
 • AFL Noyes M210 OTDR -kuitututkaa sekä
 • AFL Noyes DFS1 -videomikroskooppia.
 • Kuitujatkoskoneena käytämme Furukawa Fitel S178A -laitetta.


  On tärkeää, että laitteet ovat asianmukaiset ja mittaukset sekä muut asennustyöt suoritetaan kokeneen ammattilaisen toimesta. Näin varmistetaan, että tiedonsiirto toimii luotettavasti nyt sekä tulevaisuudessa.


  Valokuitu pähkinänkuoressa

  Kuitu on tämän hetken kehittyneintä tiedonsiirtotekniikkaa. Se on ylivoimaisesti nopein ja tehokkain tiedon siirtämisen tapa. Valokuidun ehdottomia etuja on sen käytännössä rajaton käyttökapasiteetti. Kuituverkko kasvaa koko ajan ja internet-liittymä on mahdollista valita useilta palveluntarjoajilta. Valokuidun avulla saat nopean ja saumattomasti toimivan nettiyhteyden.


  Miksi kuituun kannattaa sijoittaa juuri nyt?


  Kuitukaapeli ei ole vain tätä päivää, vaan ennen kaikkea tulevaisuutta. Digitalisoitumisen yhteydessä yhä useampi palvelu siirtyy verkon kautta käytettäväksi. Mobiiliverkot ruuhkautuvat toisinaan kun yhteys jaetaan muiden käyttäjien kesken, mutta kuitu on aina juuri sinun käytössäsi. Se on pitkäikäinen sijoitus, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin. Nopean nettiyhteyden avulla saat käyttöösi niin puhelin-, televisio- kuin terveyspalvelutkin katkeamattomasti käyttöösi. Eikä perheenjäsenten netin käyttökään ruuhkauta linjoja. Kuitua tullaan tulevaisuudessa tarvitsemaan yhä enemmän digitaalisiin palveluihin. Sähköasennus Tammisto hoitaa kuituasennukset vuosien tuomalla varmuudella ripeästi.

  Ota yhteyttä asiantuntevaan asentajaan!

  Sähköasennus Tammisto Oy on oikea valinta, kun etsit ammattitaitoista valokuitu- ja tietoverkkoasentajaa alueella Turku ja lähiseutu. Hoidamme kuitujen ja tietoverkkojen asennukset huolellisesti ja toimintavarmasti kohteeseen kuin kohteeseen.

  Toiminta-alueemme kattaa laajasti Turun talousalueen.

  Ota yhteyttä ja tilaa palvelu meiltä!