Valokuitu- ja tietoverkkoasennus Turussa

Sähköasennus Tammisto Oy hoitaa myös valokuitujen ja tietoverkkojen kaapelien asennukset vahvalla ammattitaidolla Turun seudulla. Olemme tehneet valokuitujen ja tietoverkkojen asennuksia sekä kotitalouksille, yrityksille että julkiselle sektorille. Monet, erilaiset työkohteet ja tarpeet asiakkaasta riippuen ovat siis meille tuttuja, ja haastavammatkin valokuitu- ja tietoverkkoasennukset pystytään toteuttamaan tottunein käsin. Teemme myös standardien mukaiset mittaukset tietoverkkoasennusten yhteydessä. Tarjoamme asiakkaillemme aina ripeää ja asiantuntevaa palvelua.

Valokuidun asennus onnistuu monenlaisiin kohteisiin

Teemme valokuituasennukset sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksena vanhempiin kiinteistöihin. Valokuituasennus on vaativaa ja tarkkaa työtä, johon meillä on nykyaikainen, alan parhaimmistoon kuuluva laitteisto. Laitteiston ja kokeneiden työmiestemme voimin valokuitujen päättämiset eli hitsaustyöt hoituvat sujuvasti. Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat asennukset ketterästi, joten työstä tulee valmista nopealla aikataululla – lopputuloksen korkeasta laadusta tietenkään tinkimättä.

Tyypillisiä valokuituasennusten työkohteita ovat:

  • Kerrostalot
  • Rivitalot
  • Teollisuus- ja tuotantotilat
  • Myymälät
  • Kauppakeskukset
  • Toimistot
  • Linjasaneerauskohteet

Valokuitumittaukset tehdään valokuitututkalla, ja valokuituliittimien puhtaus tarkistetaan videomikroskoopilla. Mittalaitteina käytämme Fluke DSX-5000 -kaapelianalysaattoria ja AFL Noyes M210 OTDR -valokuitututkaa sekä AFL Noyes DFS1 -videomikroskooppia. Kuitujatkoskoneena käytämme Furukawa Fitel S178A -laitetta. On tärkeää, että laitteet ovat asianmukaiset ja mittaukset sekä muut valokuituasennustyöt suoritetaan kokeneen ammattilaisen toimesta. Näin varmistetaan, että tiedonsiirto toimii luotettavasti nyt sekä tulevaisuudessa.

Tietoverkkojen mittaukset tarkoin tuloksin

Tietoverkkojen asennusten ja vikatilanteiden yhteydessä suoritamme myös standardien mukaiset mittaukset. Tarkat mittalaitteemme paikallistavat ja määrittävät tehokkaasti yleisverkkokaapeloinnin viat. Mittalaitteella voidaan niin ikään määritellä tietoverkon standardien mukainen ja kustannustehokas toimivuus sekä mahdolliset vikapaikat. Näin päästään jyvälle siitä, millainen tietoverkon laatu on ja ilmeneekö verkossa puutteita, sekä voidaan suunnitella mahdolliset korjaustoimenpiteet.

Ota yhteyttä asiantuntevaan kuituasentajaan!

Sähköasennus Tammisto Oy on oikea valinta, kun etsit ammattitaitoista valokuitu- ja tietoverkkoasentajaa Turun seudulla. Hoidamme valokuitujen ja tietoverkkojen asennukset huolellisesti ja toimintavarmasti kohteeseen kuin kohteeseen. Toiminta-alueemme kattaa laajasti Turun talousalueen. Ota yhteyttä ja tilaa palvelu meiltä!