TIETOVERKKO JA ASENNUKSET | MITTAUKSET TARKOIN TULOKSIN

Tietoverkko ja sen asennus tulee ajankohtaiseksi esimerkiksi siinä vaiheessa, kun erilaisten päätelaitteiden, kuten tietokoneiden, välille on rakennettava tietoliikenneyhteydet. Tietoverkko siis mahdollistaa datan välittämisen. Nykypäivänä digitaalinen tietoverkko on jo syrjäyttänyt analogiset tietoverkot melkein kokonaan.

Tietoverkkojen kaapelien asennukset ammattitaidolla

Hoidamme tietoverkkojen kaapelien asennukset vankalla ammattitaidolla. Toiminta-alueemme kattaa Turun lähiseutuineen. Olemme tehneet tietoverkkojen asennuksia moniin kohteisiin: kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Teemme tietoverkkoasennukset ripeästi ja tarjoamme aina asiantuntevaa palvelua. Hyvin monenlaiset työkohteet ovat tulleet meille tutuiksi vuosien saatossa, ja haastavammatkin tietoverkkoasennukset saat meiltä asianmukaisesti.

Teemme aina standardien mukaiset mittaukset tietoverkkoasennusten yhteydessä

Tarkat mittalaitteemme paikallistavat ja määrittävät tehokkaasti yleisverkkokaapeloinnin viat. Mittalaitteella voidaan niin ikään määritellä tietoverkon standardien mukainen ja kustannustehokas toimivuus sekä mahdolliset vikapaikat. Näin päästään jyvälle siitä,

  • millainen tietoverkon laatu on ja
  • ilmeneekö verkossa puutteita, sekä
  • voidaan suunnitella mahdolliset korjaustoimenpiteet.

Kun tarvitset tietoverkkojen asennusta alueilla Turku ja lähiseudut, ota meihin yhteyttä!