Keltainen, musta, punainen ja sininen sähöpiuha.

Sähköjen asennus Turun seudulla

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennuksia Turun seudulla. Olemme tehneet lukuisia sähköasennuksia muun muassa Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Nousiaisissa, Naantalissa, Raisiossa ja Ruskolla. Ota yhteyttä Sähköasennus Tammisto Oy:n ammattitaitoisiin sähköasentajiin ja toteuta sähköasennukset luotettavasti ja nopein kääntein.

Sähköasennukset kaikenlaisiin kohteisiin

Olemme vuosien varrella tehneet sähköasennuksia mitä erilaisimpiin kohteisiin. Vankka tietotaitomme ei jätä pulaan vaativissakaan kohteissa. Olemme tehneet sähköasennuksia muun muassa omakotitaloihin, maatalousrakennuksiin, toimistoihin, liikehuoneistoihin ja teollisuuskohteisiin. Emme valikoi pieniä sähkötöitä syrjään emmekä toisaalta vaikeroi vaativienkaan urakoiden edessä.

Luotettava toimija - Sähköasennus Tammisto Oy

Tilatessasi sähköasennukset Sähköasennus Tammisto Oy:ltä voit olla varma toteutuksien laadukkuudesta ja huolellisuudesta. Meillä sähkötyöt toteutetaan turvallisesti. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että työmaa pidetään turvallisina muiden käyttäjien kannalta, sekä sitä, että lopputuloksemme ovat aina asianmukaisia ja kestäviä.

Pienen firman tavoitettavuus - ison firman resurssit!

Tilatessasi meidät sähköasennusten toteutukseen saat tavoitettavaa sähköasennusta. Onko remonttitöitä tai uudisrakentamista teettäessä tullut eteen sellaista, että yrityksellä ei liikene aikaa urakkaan, eikä vastauksia esitettyihin kysymyksiin kuulu? Näin meillä ei tapahdu, vaan tietoisena tästä rakennusalan ongelmasta olemme panostaneet erityisesti asiakaspalveluun. Sähköasennukset voivat tuntua vieraalta alaa tuntemattomille, joten on mukava, että kysymysten tullessa eteen niihin myös vastataan ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin myös tartutaan tekemällä asian eteen jotain. Vaikka pyrimmekin sähköasennuksissa mahdollisimman läpinäkyvään toimintaan, pyrimme päästämään asiakkaamme osin helpolla vastaamalla kaikesta toteutuksesta alusta loppuun saakka.

Helpostiko avaimet käteen -periaatteella?

Paitsi saadessasi meiltä pienen yrityksen tavoitettavuuden, saat samalla myös ison firman resurssit. Vankka kokemuksemme sähköasennuksista näkyy siinä, että tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -sähköasennuksia. Korkeatasoinen lopputulos on aina jokaisen sähköasennuksen tavoite. Sähköasennuksissa ei tunneta juuri välimuotoja, vaan sähköurakoinnit ovat joko luotettavia tai sitten aivan muuta kuin luvattua. Tarjoamaamme avaimet käteen -sähköasennukseen voit luottaa, eikä murheita ilmene jälkikäteenkään.

Asennukset laadukkaista sähkötarvikkeista

Laadukkaiden sähköasennusten takeena ovat luotettavien tavarantoimittajien sähkötarviketuotteet. Toimimme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien ja tukkuliikkeiden kanssa varmistaaksemme ajantasaiset toimitukset. Saumaton ja nopea sähköasennus syntyy helposti saatavien tuotteiden avulla. Tilatessasi sähköasennukset meiltä, Sinun ei tarvitse huolehtia tarviketilauksista, vaan toimitamme ne verkostojemme kautta edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä - tilaa palvelevaa sähköasennusta!

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennukset luotettavasti muun muassa Turussa, Kaarinassa, Maskussa, Ruskolla, Liedossa, Nousiaisissa ja Naantalissa. Muista myös sähköasennuksista saatava kotitalousvähennys silloin, kun se liittyy kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa palvelevaa ja edullista sähköasennusta meiltä!

Katso tästä uudisrakentajan ABC - Sähkö -opas