Sähköjen asennus Turun seudulla

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennuksia Turun seudulla. Olemme tehneet lukuisia sähköasennuksia muun muassa Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Nousiaisissa, Naantalissa, Raisiossa ja Ruskolla. Ota yhteyttä Sähköasennus Tammisto Oy:n ammattitaitoisiin sähköasentajiin ja toteuta sähköasennukset luotettavasti ja nopein kääntein.


Sähköasennukset kaikenlaisiin kohteisiin

Olemme vuosien varrella tehneet sähköasennuksia mitä erilaisimpiin kohteisiin. Vankka tietotaitomme takaa laadun vaativissakin kohteissa. Olemme tehneet sähköasennuksia muun muassa omakotitaloihin, maatalousrakennuksiin, toimistoihin, liikehuoneistoihin ja teollisuuskohteisiin.


Luotettava toimija Sähköasennus Tammisto Oy

Tilatessasi sähköasennukset Sähköasennus Tammisto Oy:ltä voit olla varma toteutuksien laadukkuudesta ja huolellisuudesta. Meillä sähkötyöt toteutetaan turvallisesti. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että työmaa pidetään turvallisina muiden käyttäjien kannalta, sekä sitä, että lopputuloksemme ovat aina asianmukaisia ja kestäviä.


Pienen firman tavoitettavuus ison firman resurssit!


Tilatessasi meidät sähköasennusten toteutukseen saat helposti tavoitettavan sähköasentajan. Onko remonttitöitä tai uudisrakentamista teettäessä tullut eteen sellaista, että yrityksellä ei liikene aikaa urakkaan, eikä vastauksia esitettyihin kysymyksiin kuulu? Näin ei meillä tapahdu, vaan olemme panostaneet erityisesti asiakaspalveluun. Meille on tärkeää, että kysymysten tullessa eteen niihin myös vastataan ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin myös tartutaan tekemällä asian eteen jotain


Helpostiko avaimet käteen -periaatteella?


Meidän kauttamme käytössäsi on yrityksemme kattavat resurssit. Vankka kokemuksemme sähköasennuksista näkyy siinä, että tarjoamme asiakkaillemme aina korkeatasoista lopputulosta. Toteutamme urakoita avaimet käteen -sähköurakointina. Toteutamme sähköasennukset, johon voit luottaa, eikä murheita ilmene jälkikäteenkään.


Laadukkaiden sähköasennusten takeena ovat luotettavien tavarantoimittajien sähkötarvikkeet. Toimimme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien ja tukkuliikkeiden kanssa. Sähköjen asennus sujuu saumattomasti helposti saatavien tarvikkeiden avulla. Tilatessasi sähköasennukset meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia tarviketilauksista, vaan toimitamme ne verkostojemme kautta edulliseen hintaan.


Omakotitalon sähkötyöt

Sähköasennus Tammisto Oy tekee omakotitalon sähkötyöt ammattitaidolla. Omakotitalojen sähkötyöt ovat olleet yrityksen perustamisesta asti yksi tärkeimmistä sähkötöiden osa-alueista. Hallitsemme omakotitalojen nykyaikaiset sähköasennustavat sekä tunnistamme niiden tarpeet. Kauttamme saat myös työmaasähkökeskukset rakennustyömaan urakoinnin tueksi!


Haluamme antaa asiakkaan tarpeiden mukaiset sähköt uuteen tai vanhaan omakotitaloon ja pyrimme toteuttamaan asiakkaan toiveet, sähköturvallisuutta ja nykyajan standardeja noudattaen. Käytännöllisyys, turvallisuus ja hyvä lopputulos ovat meille ensisijainen tavoite! Teemme sähköurakointia yksityisille työn laajuuteen katsomatta.


Kaikki lähtee sähkösuunnitelmasta - ota meidät mukaan heti rakentamisen alussa!


Tutustu myös sähkösuunnittelupalveluumme. Meiltä saat omakotitalojen sähkösuunnitelmat ja sähköasennukset saman katon alta. Kun osaava sähkösuunnittelija ja -asentaja ovat mukana heti varhaisessa vaiheessa, voidaan kaikki tarvittavat järjestelmät toteuttaa kerrasta kuntoon. Toimiva valaistus, lattialämmitys, ilmastointi ja hälytysjärjestelmä sekä riittävä määrä pistorasioita ovat viihtyisän ja tehokkaan kodin eräitä oleellisia tekijöitä.

Sähköasennuksien kustannus- ja kuntoarvio remontoijille


Oletko ostamassa tai ostitko remontoitavan omakotitalon? Haluatko tietää arvion, miten paljon omakotitalon sähkötyöt tulisivat maksamaan? Koska läheskään kaikkia sähkötöitä ei saa tehdä itse, ota meidät mukaan sähköremonttiin - teemme sinulle arvion sähköremontin laajuudesta ja hinnasta. Vanhojen kiinteistöjen sähköistykset ovat omalta osaltaan riski, esimerkiksi irrallaan risteilevät johdot, särkyneet rasiat ja vanhat pistorasiat ovat tällaisia. Vahingon sattuessa vakuutukset eivät korvaa väärin tehtyjen kytkentöjen ja laiminlyötyjen ongelmakohtien aiheuttamia kustannuksia. Kun vielä hyödynnät kodin tai vapaa-ajan asuntoon saatavan kotitalousvähennyksen, saat sähkötyöstä vähennettyä kustannuksia.


Voit kysyä meiltä lisää omakotitalojen sähköasennuksista, voit soittaa tai lähettää suoraan tarjouspyynnön tulemaan.

sähköjen asennus turun seudulla

Mökkien sähkötyöt

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennuksia loma-asuntoihin, piha-asuntoihin ja kaikkiin muihinkin sähköistystä tarvitseviin ulkorakennuksiin. Teemme niin pienet kuin vaativatkin kohteet ammattitaidolla ja kokemuksella. Teemme mökkien sähkötyöt Turussa, Naantalissa, Raisiossa, Maskussa, Nousiaisissa, Ruskolla, Liedossa ja Kaarinasta. Joustavuus kuuluu toimintaperiaatteisiimme, kannattaa kysyä toteutuksia myös muihin lähialueen kohteisiin.


Sähkötyöt myös muihin loma-asuntoihin


Teemme sähkötöitä myös muihin loma-asuntoihin, kuten laajoihin loma-asuntokyliin tai kuntien ja seurakuntien ja erilaisten yhdistysten loma-asuntoihin ja muihin kiinteistöihin.


Uudisrakennusten sähköasennukset ja remonttikohteiden sähkösaneerausta


Olipa kohteesi upouusi uudisrakennus tai remonttia vaativa perintökohde, toteutamme sähköistykset tarpeen mukaan. Mökin sähköistys tuo loma-aikaan uudenlaista vapautta, viihtyvyyttä ja lisämukavuuksia. Se pitää talviaikaan yllä tarvittavaa peruslämpöä. Usein myös unohdetaan kevään ja syksyn ajan kuivanapitolämmitys. Keväällä ja syksyllä tapahtuva peruslämmön ylläpito onkin tärkeää, sillä se ehkäisee homekasvuston leviämistä kosteilla säillä tehokkaasti.


Ota rohkeasti yhteyttä palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissä. Soita tai laita viestiä!

KNX partner

Muista KNX-taloautomaatio!

Mikä ihmeen KNX-taloautomaatio? KNX-termi viittaa kansainväliseen taloautomatiikan standardiin, jossa kaikki kodin järjestelmät pelaavat yhteen, niin valaistus, lämmitys, ilmastointi kuin turvalaitteet. Teetä omakotitalon sähkötyöt nykyaikaisesti ja kytke kotiisi käyttökustannuksia säästävää ja viihtyvyyttä luovaa uutta automatiikkaa.

Ota yhteyttä - tilaa palvelevaa sähköasennusta!

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennukset luotettavasti muun muassa Turussa, Kaarinassa, Maskussa, Ruskolla, Liedossa, Nousiaisissa ja Naantalissa. Muista myös sähköasennuksista saatava kotitalousvähennys silloin, kun se liittyy kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa palvelevaa ja edullista sähköasennusta meiltä!

Katso tästä uudisrakentajan ABC sähköopas