Omakotitalon sähkötyöt

Sähköasennus Tammisto Oy tekee omakotitalon sähkötyöt ammattitaidolla. Omakotitalojen sähkötyöt ovat olleet yrityksen perustamisesta asti yksi tärkeimmistä sähkötöiden osa-alueista. Hallitsemme omakotitalojen nykyaikaiset sähköasennustavat sekä tunnistamme niiden tarpeet. Kauttamme saat myös työmaasähkökeskukset rakennustyömaan urakoinnin tueksi! Teemme omakotitalon sähkötyöt muun muassa Turussa, Naantalissa, Maskussa, Nousiaisissa, Liedossa, Ruskossa ja Kaarinassa.

Sähköurakointi yksityisille

Haluamme antaa asiakkaan tarpeiden mukaiset sähköt uuteen tai vanhaan omakotitaloon ja pyrimme toteuttamaan asiakkaan toiveet, sähköturvallisuutta ja nykyajan standardeja noudattaen. Käytännöllisyys, turvallisuus ja hyvä lopputulos ovat meille ensisijainen tavoite! Teemme sähköurakointia yksityisille työn laajuuteen katsomatta.

Kaikki lähtee sähkösuunnitelmasta - ota meidät mukaan heti rakentamisen alussa!

Tutustu myös sähkösuunnittelupalveluumme. Meiltä saat omakotitalojen sähkösuunnitelmat ja sähköasennukset saman katon alta. Kun osaava sähkösuunnittelija ja -asentaja ovat mukana heti varhaisessa vaiheessa, voidaan kaikki tarvittavat järjestelmät toteuttaa kerrasta kuntoon. Toimiva valaistus, lattialämmitys, ilmastointi ja hälytysjärjestelmä sekä riittävä määrä pistorasioita ovat viihtyisän ja tehokkaan kodin eräitä oleellisia tekijöitä.

Muista KNX-taloautomaatio!

Mikä ihmeen KNX-taloautomaatio? KNX-termi viittaa kansainväliseen taloautomatiikan standardiin, jossa kaikki kodin järjestelmät pelaavat yhteen, niin valaistus, lämmitys, ilmastointi kuin turvalaitteet. Teetä omakotitalon sähkötyöt nykyaikaisesti ja kytke kotiisi käyttökustannuksia säästävää ja viihtyvyyttä luovaa uutta automatiikkaa.

Sähköasennuksien kustannus- ja kuntoarvio remontoijille

Oletko ostamassa tai ostitko remontoitavan omakotitalon? Haluatko tietää arvion, miten paljon omakotitalon sähkötyöt tulisivat maksamaan? Ota meidät mukaan sähköremonttiin - teemme sinulle arvion sähköremontin laajuudesta ja hinnasta. Pyrimme tekemään sähkösaneeraukset mahdollisimman edullisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että viallinen tai toimimaton sähköasennus voi tulla lopulta kalliiksi, ellei sitä korjata. Vanhojen kiinteistöjen sähköistykset ovat omalta osaltaan riski, esimerkiksi irrallaan risteilevät johdot, särkyneet rasiat ja vanhat pistorasiat ovat tällaisia. Vahingon sattuessa vakuutukset eivät korvaa väärin tehtyjen kytkentöjen ja laiminlyötyjen ongelmakohtien aiheuttamia kustannuksia. Kun vielä hyödynnät kodin tai vapaa-ajan asuntoon saatavan kotitalousvähennyksen, saat sähkötyöstä vähennettyä kustannuksia.

Kysy lisää tai laita tarjouspyyntö suoraan tulemaan!

Sähköasennus Tammisto Oy tekee omakotitalon sähkötyöt ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaitamme muun muassa Turun, Raision, Naantalin, Maskun, Liedon, Ruskon ja Kaarinan alueella. Voit kysyä meiltä lisää, soittaa tai lähettää suoraan tarjouspyynnön tulemaan.

Uudisrakentajan ABC - SÄHKÖ

Lataa yrityksemme tekemä Uudisrakentajan ABC - SÄHKÖ -opas täyttämällä allaoleva lomake ja tiedät miten toimia sekä miten rakennusprojektisi tulee etenemään!