MUTKATON™ uuden omakotitalon sähköurakka

Suunnitteletko oman talon rakentamista? Oletko jo löytänyt tontin ja päättänyt millaisen kodin alat rakentamaan?

 

Uuden omakotitalon rakentaminen on iso projekti, jonka toteutuksessa joudut tekemään monia päätöksiä ja eteesi tulee monia ratkaistavia kysymyksiä.

 

Yksi tärkeä osa sujuvaa rakentamista ja asumista uudessa kodissa ovat sähkötyöt.

 

Valitsemalla luotettavan sähköalan ammattilaisen varmistat, että rakennustyöt etenevät aikataulussa ja kaikki oman kodin sähkötyöt on tehty turvallisesti.

 

Olemme toteuttaneet satojen omakotitalojen sähkötyöt yli 20 vuoden aikana. Kokemustemme perusteella olemme paketoineet uuden omakotitalon sähkötyöt selkeisiin paketteihin. Avaimet käteen - sinun tarvitsee vain napsauttaa valot päälle uudessa kodissasi!

 

Palvelumme sisältää aina myös sähkösuunnitelman, jonka avulla varmistamme, että lopputulos on toimiva, turvallinen ja toiveidenne mukainen.

 

Sähkö Tammiston MUTKATON™ uuden omakotitalon sähkötyöt -paketit ovat

MUTKATON SÄHKÖURAKKA™
alle 100 m2

 •  Sähkösuunnitelma
 • Työmaasähkön
 • Omakotitalon sähkötyöt (perusvarustelu)

14.900 € (sis. Alv)

MUTKATON SÄHKÖURAKKA™
100-150 m2

 • Sähkösuunnitelma
 • Työmaasähkön
 • Omakotitalon sähkötyöt (perusvarustelu)

17.900 € (sis. Alv)

MUTKATON SÄHKÖURAKKA™
150-200 m2

 • Sähkösuunnitelma
 • Työmaasähkön
 • Omakotitalon sähkötyöt (perusvarustelu)

18.900 € (sis. Alv)

MUTKATON SÄHKÖURAKKA™
Yli 200 m2 talot ja erikoisratkaisut

 • Räätälöidyt suunnitelmat
 • Räätälöidyt ratkaisut

 Pyydä tarjous

Pyydä paketin tarkat toimitustiedot tästä

MUTKATON™ sähköurakan perushinnat ovat voimassa Turun seudulla (Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Raisio, Rusko) lukuun ottamatta saariston rakennuskohteita. Alueen ulkopuolisista sähköurakoista voit pyytää oman tarjouksen: petri.tammisto@sahkotammisto.fi.

 

Miksi kannattaa valita Sähkö Tammiston Mutkaton™ uuden omakotitalon sähköurakka?

 • Kiinteä hinta, joka pitää. Ei ylimääräisiä kuluja.
 • Aikataulutus on selkeä ja tiedät tarkkaan, miten sähkötyöt valmistuvat/etenevät
 • Saat kaikki omakotitalosi sähköön liittyvät työt samassa paketissa (suunnitelma ja toteutus)
 • Laadukkaat ja toimivat ratkaisut ja laitteet
 • Paikallinen yritys, joka tuntee Turun alueen ja on aidosti lähellä
 • Saat henkilökohtaisen palvelunumeron, josta saat yhteyshenkilön varmasti kiinni
 • Neuvomme sinua rakentamisen kaikissa vaiheissa.

Oletko suunnittelemassa omakotitalon rakentamista? Pyydä Tammiston Mutkaton™ omakotitalon sähköurakan sisällön tiedot oheisella lomakkeella:

 • Nimi
 • Puhelin
 • Sähköposti
 • Suunnittelun omakotitalokohteen koko (kokonaisala)
 • Suunnitteluun kohteen rakennuspaikkakunta
 • Suunniteltu rakentamisen aloitusajankohta

 

Missä vaiheessa on oikea aika tilata sähkötyöt omakotitalotyömaalle?

 

Milloin on oikea aika olla yhteydessä sähköurakoitsijaan ja pyytää tarjousta omakotitalon rakentamisen sähkötöistä? Kun olet löytänyt mieleisen tontin ja päättänyt talon mallin tai saanut pohjapiirrokset uudesta kodista, on aika olla yhteydessä sähkötöiden toteuttajaan.

Mutkaton sähköurakka

Jotta omakotitalon rakennusurakka etenee sujuvasti ja mutkattomasti, kannattaa sähköurakan tilaus tehdä hyvissä ajoin. Tilaus kannattaa tehdä ennen lupakuvien rakennusvalvontaan jättämistä. Näin uuden talon sähkösuunnitelman laatiminen etenee aikataulussa ja suunnitelmassa voidaan ottaa huomioon kaikki rakennuskohteen erityisvaatimukset ja omat toiveenne. Samalla tarkentuu koko rakennusurakan aikataulu ja työmaasähköt ovat käytössä tontilla heti kun lapio isketään maahan.

 

Kun valitset Sähkö Tammiston MUTKATON™ sähköurakan saat selkeän aikataulutetun suunnitelman, joka ohjaa rakennusurakan toteutuksessa ja kertoo selkeästi mitä eri vaiheissa tulee olla valmiina, jotta sähkötyöt saadaan tehtyä mutkattomasti. Lisäksi kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa kysymyksissä rakennusprojektin eri vaiheissa.

Mitä Sähkö Tammiston asiakkaat sanovat omakotitalon sähköurakan toteutuksesta?

 

“Sähkö Tammiston omakotitalon sähkötöiden toteutuksessa kaikki toimi hyvin. Suunnitelmat tehtiin sujuvasti, ammattitaitoisesti ja aikataulussa. Toteutus oli täysin moitteetonta eikä sen aikana tapahtunut yhtään virhettä. Kaikki tehtiin sovitun mukaisesti ilman mitään epäselvyyksiä ja kaikki työmaalla vastaan tulleet haasteet ratkaistiin aina mallikkaasti. He ovat erittäin ammattitaitoisia, joustavia ja asiakaspalvelualttiita. Lisäksi heidän kommunikointinsa asiakkaan suuntaan toimii hienosti. Yleensä tulee jotain yllätyksiä vastaan, mutta Sähkö Tammiston kanssa ei. Kaikki on mennyt juuri niin kuin on suunniteltu. Sähkö Tammiston toimintaa ei tarvinnut valvoa, vaan siihen pystyi luottamaan sen läpinäkyvyyden takia. Suosittelen ehdottomasti Sähkö Tammistoa omakotitalon rakentajille sähkötöiden toteutukseen. Kannattaa valita heidät. Jos rakentaisin uudestaan, niin en vaihtaisi!” 

Santeri Latvala

 

“Sähkö Tammisto teki meille omakotitalon sähkötyöt aina suunnittelusta toteutukseen asti. Olemme olleet todella tyytyväisiä Sähkö Tammiston työn jälkeen ja sen etenemiseen koko projektin ajan. Kun kokonaisuus toimi hyvin, meidän ei itse tarvinnut huolehtia käytännössä mistään. Kaikki työt toteutettiin siististi ja tarkasti, joten pystyimme hyvillä mielin luottamaan työmiesten tekemiseen. Sähkö Tammiston toiminnassa yllätti positiivisesti helppous ja luotettavuus. Yritys hoiti aivan kaiken ja pystyimme luottamaan asioiden toteutumiseen sovitun mukaisesti. Tuli tunne, että ei tarvitse itse olla vahtimassa, mitä tapahtuu. Mahdolliset epäselvyydet kysyttiin ja selvitettiin ennen kuin niille tehtiin mitään. Yhteydenpito Sähkö Tammiston kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Omakotitaloa rakennettaessa kannattaa ehdottomasti aloittaa sähkösuunnittelu mahdollisimman aikaisin. Lisäksi kannattaa käyttää saman yrityksen palveluita mahdollisimman pitkään suunnittelusta toteutukseen asti, jolloin yksi yritys hallitsee koko projektin ilman turhia epäselvyyksiä.” 

Tiia Jussila 

 

“Yhteistyö Sähkö Tammiston kanssa toimi hyvin omakotitalon sähkötöiden toteutuksessa. Suunnittelu ja toteutus olivat alusta asti mutkattomia. Vuorovaikutus ja yhteydenpito oli helppoa. Sähkö Tammiston toiminnassa positiivisesti yllättävää oli se, kuinka ripeästi sähkötyöt eri rakennusvaiheissa päästiin aloittamaan ja kuinka nopeasti ne saatiin tehtyä. Ainakaan sen vuoksi ei tullut viivytyksiä aikatauluun. Omakotitalon rakentajien kannattaa sähkötöitä hankkiessa panostaa niiden suunnitteluun, sillä sähkösuunnitelma näyttää paperilla niin erilaiselta kuin käytännössä. Sähkö Tammistolla on ihmisläheistä, maanläheistä ja laadukasta toimintaa. Suosittelen kyllä uuden omakotitalon sähkötöiden ottamista heidän kauttaan.”  

Marko Vuori  

Lisätietoja kertoo:

 

Sähkö Tammisto

Miikka Tammisto

0400 447 541
miikka.tammisto@sahkotammisto.fi

Sähkö Tammiston MUTKATON™ sähköurakan toimitusehdot:

 • Jokaisesta omakotitalon sähköurakasta annetaan erillinen tarjous, jossa on kuvattuna urakan toimitussisältö. Tarjous on voimassa 3 kk. Tarjous muuttuu tilaukseksi, kun asiakas vahvistaa tarjouksen sähköpostilla.
 • Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa suunniteltua rakennustyön ajankohtaa vapaasti 12 kk sisällä tarjouksen antamisesta.
 • Laskutus tapahtuu seitsemässä (7) erässä, joista ensimmäinen erä laskutetaan, kun asiakas on saanut varmistetun rahoituksen rakennuskohteelle ja kohteelle on haettu rakennuslupaa.