Maatalouden sähkötöitä

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähkötyöt kattavasti maatalouden tarpeisiin. Yrityksemme on tunnettu ja kokenut maatalouden sähkötöiden toteuttaja. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mitä erilaisimpien maatalousrakennusten sähköistykset aina kanalasta kuivuriin. Toteutamme maatalouden sähkötyöt muun muassa Turun, Raision, Naantalin, Maskun, Nousiaisten, Liedon, Ruskon ja Kaarinan alueella. Kysy ihmeessä lisää tarjoamistamme mahdollisuuksistamme!


Saat meiltä sähköitä esimerkiksi seuraaviin maatalouden kiinteistöihin:

  • Kanalat
  • Navetat
  • Sikalat
  • Tallit
  • Kuivurit
  • Broilerkasvattamot


Teemme kattavasti erilaisia maatalousrakennusten sähkötöitä, niin uudisrakennuksiin, laajennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiin. Kun sähköasennukset tehdään osaavasti ja ne suojataan hyvin, toimii järjestelmä turvallisesti ja häiriöttä. Teemme aina vaadittavan käyttöönottotarkastuksen sähköasennuksia tehdessä. Moderni maataloustuotanto tehostaa toimintaansa ja nostaa tuottavuutta uusimalla laitteita ja kalustoaan tähän päivään. Toimivat järjestelmät ovat keskeinen osa tuotannon riskienhallintaa.


Apua maatalouden sähkösaneeraukseen

Onko aika toteuttaa maatalousrakennusten sähköremontti? Toteutamme maatalousrakennusten sähkösaneeraukset paloturvallisesti ja ottaen huomioon maa- ja metsätalousministeriön määräykset ja ohjeet. Valaistuksen, lämmityksen, varoitinjärjestelmien ja robottipihattojen uudelleensähköistykset sujuvat meiltä vaivattomasti kokemuksemme turvin.

Valaistuksella on vaikutusta tuotantoon

Kun rakennat uutta maatalousrakennusta, esimerkiksi navettaa tai sikalaa, teetätä sähköistykset kokeneella ammattilaisella. Sähköasennus Tammisto Oy voi auttaa heti jo rakennusprojektin alkuvaiheilla sähkösuunnitelman laadinnassa. Mitä varhaisemmassa vaiheessa rakentamista sähköistykset otetaan huomioon, sitä sujuvammin ja kustannustehokkaammin ne yleensä voidaan toteuttaa. Hyvin tehdyt sähköasennukset näkyvät myös tuotantotehokkuutena. Esimerkiksi hyvän valaistuksen on tutkittu olevan suorassa suhteessa maidontuotantoon, nuoren karjan kasvuun ja hedelmällisyyteen. Hyvin suunniteltu valaistus ja automatiikka lisäävät sekä tuottavuutta että työturvallisuutta.

Kaikki maatalouden sähkötyöt avaimet käteen -palveluna!

Ota yhteyttä Sähköasennus Tammisto Oy:n osaavaan henkilökuntaan ja laitata kerralla kuntoon pihapiirisi sähköistykset. Vastaamme mielellämme
kaikkiin maatalouden sähköistykseen liittyviin kysymyksiin avaimet käteen -palveluna. Voit soittaa tai laittaa viestiä. Halutessasi voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön tulemaan. Saat meiltä maatalouden sähkötyöt muun muassa Turun, Raision, Naantalin, Maskun, Nousiaisten, Liedon, Ruskon ja Kaarinan alueelle.