Mökkien sähkötyöt

Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähköasennuksia loma-asuntoihin, piha-asuntoihin ja kaikkiin muihinkin sähköistystä tarvitseviin ulkorakennuksiin. Teemme niin pienet kuin vaativatkin kohteet ammattitaidolla ja kokemuksella. Teemme mökkien sähkötyöt Turussa, Naantalissa, Raisiossa, Maskussa, Nousiaisissa, Ruskolla, Liedossa ja Kaarinasta. Koska joustavauus kuuluu toimintaperiaatteisiimme, kannattaa kysyä toteutuksia myös muihin lähialueen kohteisiin.

Sähkötyöt myös muihin loma-asuntoihin

Teemme sähkötyöt myös muihin loma-asuntoihin, kuten laajoihin loma-asuntokyliin tai kuntien ja seurakuntien ja erilaisten yhdistysten loma-asuntoihin ja muihin kiinteistöihin.

Uudisrakennusten sähköasennukset ja remonttikohteiden sähkösaneerausta

Olipa kohteesi upouusi uudisrakennus tai remonttia vaativa perintökohde, toteutamme sähköistykset tarpeen mukaan. Mökin sähköistys tuo loma-aikaan uudenlaista vapautta, viihtyvyyttä ja lisämukavuuksia. Se pitää talviaikaan yllä tarvittavaa peruslämpöä. Usein myös unohdetaan kevään ja syksyn ajan kuivanapitolämmitys. Keväällä ja syksyllä tapahtuva peruslämmön ylläpito onkin tärkeää, sillä se ehkäisee homekasvuston leviämistä kosteilla säillä tehokkaasti. Sähkösaneeraukset taas ovat tärkeitä paloturvallisuuden kannalta, sillä vanhat tai vialliset sähköasennukset ovat vakava turvallisuusriski.

Ota yhteyttä - palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä - Sähköasennus Tammisto Oy tekee mökkien sähkötyöt laajasti Turun alueella. Sijaitsipa vapaa-ajan kohteesi Naantalissa, Turun tai vaikkapa Kaarinan rannoilla, me toteutamme urakat alusta loppuun. Saat joustavaa palvelua Turun alueelle, joten kannattaa kysyä palveluistamme lisää. Soita tai laita viestiä!

Uudisrakentajan ABC - SÄHKÖ

Lataa yrityksemme tekemä Uudisrakentajan ABC - SÄHKÖ -opas täyttämällä allaoleva lomake ja tiedät miten toimia sekä miten rakennusprojektisi tulee etenemään!