KNX-taloautomaatio - hyötyä arkeen ja hallittavuutta lomaan

Mitä KNX-taloautomaatio tarkoittaa? KNX-termi viittaa kansainväliseen kiinteistöautomaatiostandardiin. KNX-automaation avulla kotisi ja muiden kiinteistöjen energiatehokkuus ja käyttömukavuus viedään astetta järkevämmälle tasolle. Automaatio- ja ohjausjärjestelmän käyttö on kovassa nousussa myös Suomessa sen selkeiden hyötyjen takia. Sähköasennus Tammisto Oy asentaa KNX-taloautomaation kohdilleen Turun, Kaarinan, Liedon, Maskun, Ruskon, Nousiaisten, Raision ja Naantalin alueella.

Kattava kotiautomaatiojärjestelmä

Kotiautomaation kattavuus näkyy siinä, että lähes kaikkia kodin sähkölaitteita voidaan käyttää etänä. Kotiautomaation ohjailuun ei tarvita erillisiä ohjauslaitteita tai kaukosäätimiä. Kattava kotiautomaatiojärjestelmän hyötynä on, että laitteet keskustelevat toistensa kanssa älykkäästi. On helppoa kun valaistus, hälytys ja lämmitys ohjautuvat yhteen ulko-oven lukitsemisen kanssa. Järjestelmä varmistaa kätevällä tavalla laitteiden perustoimintojen asetukset vastaamaan kulloistakin tilannetta.

Mitä kaikkea järjestelmällä voidaan hallita? Saat automatiikkaa:

  • Valaistukseen
  • Lämmitysjärjestelmiin
  • Ilmanvaihtoon
  • Valvontalaitteisiin
  • Hälytyslaitteisiin
  • Kodinkoneisiin
  • Elektroniikkalaitteisiin


Vietätkö koko kesän mökkielämää?

Kun koti on viimeistelty älykodiksi, on kesämökkeilykin rentouttavampaa. KNX-kotiautomaatiojärjestelmän avulla lämpötilaa voidaan laskea, sulkea sähkölaitteet ja tarkkailla kotia mahdollisten varkauksien varalta. Taloautomaatio varmistaa arjen sujuvuuden myös mökillä ollessasi. Kätevää vai mitä! Saat meiltä myös mökin sähkötyöt.

KNX partner

Haluatko lisää tietoa? Sähköasennus Tammisto Oy auttaa mielellään!

Sähköasennus Tammisto Oy asentaa KNX-taloautomaatiojärjestelmiä Turun seudulla. Kysy lisää meiltä tämän yleistyvän järjestelmän hinnasta, asennuksista ja ylläpidosta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Asennamme
KNX-taloautomaation esimerkiksi Turun, Naantalin, Raision, Maskun, Nousiaisten, Liedon, Ruskon ja Kaarinan alueelle.

KNX automaatio