Jätä sähkösuunnittelu meille

Oletko rakentamassa kotia tai liiketilaa? Sähköasennus Tammisto Oy tekee sähkösuunnittelua moneen tarpeeseen. Saat meiltä sähkösuunnittelua omakotitalohankkeisiin, liikehuoneistoihin, kerrostaloihin, julkishallinnon kiinteistöihin ja teollisuushalleihin. Toteutamme sähkösuunnittelua joustavasti alueilla Turku, Naantali, Masku, Nousiainen, Lieto, Kaarina ja Rusko sekä lähialueet. 

Ota yhteyttä!

Miten saat sähkösuunnittelun alkuun?

Voit jättää meille tarjouspyynnön tai soittaa suoraan. Kerro meille millainen kohde on kyseessä, niin laadimme sinulle tarjouksen sähköistettävästä kohteesta. Hyvin laadittu sähkösuunnitelma takaa, että lopputulokseen päästään sujuvasti ilman takapakkeja ja mahdollisimman tehokkailla työtunneilla.

Sähkösuunnittelijan avulla säästät selvästi - järkevä hinnoittelu


Kun kodin tai muun kiinteistön sähköistys toteutetaan osaavan sähköasentajan ja sähkösuunnittelijan avulla säästät selvästi kokonaisurakassa niin ajallisesti kuin taloudellisesti. Kaikkia sähkötöitä ei myöskään saa tehdä itse

Rakennettaessa ja remontoidessa työvaiheet seuraavat yleensä toisiaan, joten on tärkeää, että työ tehdään ajoissa ja suunnitellusti. Kokeneen sähkösuunnittelijan avulla säästät selvästi - olemme pyrkineet pitämään hintatasomme myös järkevän alhaisina, joten tilatessasi ammattitaitoisen sähkösuunnittelijan meiltä, saat sähkötyöt edullisesti


Kohtuulliset hinnat, kokemus ja työnsujuvuus näkyvät ja vaikuttavat positiivisella tavalla asiakkaidemme kokonaiskustannuksiin.

Sähkösuunnitelmat yksityisille ja yrityksille


Sähköasennus Tammisto Oy toteuttaa sähkösuunnitelmat yksityisille ja yrityksille kokemuksella. Olemme toteuttaneet esimerkiksi omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen, maatilojen, teollisuushallien, rivitalojen, liikehuoneistojen ja julkisrakennusten sähköistyksiä vuosien varrella.

Sähkösuunnitteluun liittyvät työt Sähköasennus Tammistolta


Tutustu toimintaperiaatteet-sivuilla sähkösuunnitteluun ja työnkulkuun. Saat sähkösuunnittelua Sähköasennus Tammisto Oy:ltä luotettavasti ja huolitellusti. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Tarjoamme monipuoliset palvelut kaikkiin kohteisiin

Sähkösuunnittelumme perusperiaatteemme on suunnitella asiakkaalle toimiva omakotitalo, rivitalo, kesämökki, liiketila tai vastaava rakennus. Toimivalla ja tarpeet huomioivalla sähkösuunnitelmalla saadaan aikaiseksi mukava asumis- ja käyttökokemus koko rakennuksen elinkaarelle. Otamme suunnitelmissa huomioon asiakkaan toiveet ja pyrimme toteuttamaan parhaiden mahdollisuuksien mukaan. Osaamme myös huomioida vakaalla ammattitaidolla sellaisia tarpeita, joita te ette esimerkiksi rakentamiskiireessä tule huomioineeksi.

Sähkösuunnittelun nykyaikaiset vaatimukset

Sähkösuunnittelu on kehittynyt valtavasti ajan myötä ja sähkön tarve sekä sen käyttö ovat lisääntyneet jatkuvasti. On erittäin tärkeätä huomioida tämä kehityksen suunta myös jo suunnitteluvaiheessa, sillä jokainen jatkojohto ja haaroitin lisäävät tulipaloriskiä kuin ovat myös ulkonäöllisesti sopimattomia muuten kauniisti sisustettuun ja laitettuun ympäristöön. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että varsinkin talotehtaiden muuttovalmiissa asunnoissa sähköjärjestelmät tarjotaan mahdollisimman niukalla tarjonnalla hinnan laskemiseksi. 


Tällä tavoin voidaan pahimmassa tapauksessa kuitenkin pilata uusi hieno omakotitalo tai loma-asunto ja tämän takia haluammekin tarjota mahdollisimman yksilöllistä suunnittelua ilman suuria kustannuksia.

Valaistus viimeistelee tunnelman

Meidän sähkösuunnitteluun kuuluu aina halutessanne yksilöllinen valaistussuunnitelma energiatehokkailla LED–valaisimilla. Saatte kohteestanne 3D-mallinnoksia erilaisilla valaistusvaihtoehdoilla. Haluamme tuoda tällä palvelulla asiakkaalle mahdollisuuden sisustukselliseen, energiatehokkaaseen ja laadukkaaseen valaistukseen edullisesti. Valaistussuunnitelmalla saat selvän kuvan rakennuksesta niin sisätilojen osalta kuin ulkoakin.

Onnistunut valaistussuunnittelu näkyy ja kantaa pitkälle. Parhaimmillaan se tuo säästöjä, viihtyvyyttä ja uutta toimivuutta tilaan. Valaistuksella voi olla kerroksellisia tavoitteita, se muuntuu käyttötarpeen mukaan tunnelmasta toiseen, kun esimerkiksi informoivasta ja toiminnallisesta tilasta siirrytään lempeän hämyiseen tilaan.

KNX-taloautomaatio - hyötyä arkeen ja hallittavuutta lomaan

Mitä KNX-taloautomaatio tarkoittaa? KNX-termi viittaa kansainväliseen kiinteistöautomaatiostandardiin. KNX-automaation avulla kotisi ja muiden kiinteistöjen energiatehokkuus ja käyttömukavuus viedään astetta järkevämmälle tasolle. Automaatio- ja ohjausjärjestelmän käyttö on kovassa nousussa myös Suomessa sen selkeiden hyötyjen takia. Sähköasennus Tammisto Oy asentaa KNX-taloautomaation kohdilleen Turun, Kaarinan, Liedon, Maskun, Ruskon, Nousiaisten, Raision ja Naantalin alueella.

Kattava kotiautomaatiojärjestelmä

Kotiautomaation kattavuus näkyy siinä, että lähes kaikkia kodin sähkölaitteita voidaan käyttää etänä. Kotiautomaation ohjailuun ei tarvita erillisiä ohjauslaitteita tai kaukosäätimiä. Kattava kotiautomaatiojärjestelmän hyötynä on, että laitteet keskustelevat toistensa kanssa älykkäästi. On helppoa kun valaistus, hälytys ja lämmitys ohjautuvat yhteen ulko-oven lukitsemisen kanssa. Järjestelmä varmistaa kätevällä tavalla laitteiden perustoimintojen asetukset vastaamaan kulloistakin tilannetta.

Hyvin tehty sähkösuunnitelma elää mukana

Hyvin tehty sähkösuunnitelma takaa mukavan ja käytännöllisen käyttökokemuksen, joka on tehty juuri teitä varten. Toimiva sähkösuunnittelu sisältää myös tietyn määrän varauksia, joita voidaan ottaa käyttöön helposti ja edullisesti esimerkiksi lasten kasvaessa tai tilojen käyttötarkoitusten muuttuessa.

Varmaa ja kokenutta sähkösuunnittelua

Suunnittelutiimissämme yhdistyy vahva kokemus ja tietotaito. Sähkösuunnitelmat tekevät ja piirtävät sähkösuunnittelija Miikka Tammisto, joka on koulutukseltaan sähkötekniikan insinööri ja sähköasentaja. Suunnitelmat tarkastaa vankan asennuskokemuksen omaava Petri Tammisto (sähköyliasentaja), jolloin voidaan olla varmoja siitä, että suunnitelmat ovat kaikkien vaatimusten mukaiset ja varmasti toteuttamiskelpoiset. Periaatteemme onkin se, että kaksi silmäparia näkevät paremmin kuin yksi ja näin pystytään välttymään turhilta kompastuskiviltä.

Mitä olisi hyvä olla mietittynä sähkösuunnittelun alussa?

Kodin ja muiden kiinteistöjen sähköistys voi olla jonkin verran vaativaa asiaan perehtymättömälle. Siksi haluammekin muistuttaa, että teemme sähkötyöt myös avaimet käteen -periaatteella. Kannattaa kuitenkin esimerkiksi miettiä onko sisävalaistuksen ohella tarvetta sähköistää ja valaista ulkotiloja. 

  • Miten mittauskeskuksen sijoitus on ajateltu? Mikä kiinteistön lämmitysmuoto tulee olemaan? 
  • Millaisia kiinteitä laitteita tilaan tulee?
  • Asennetaanko esimerkiksi kiuas ja millainen? 
  • Millaista varustetasoa keittiöön on ideoitu? 
  • Miten televerkko- ja antenniasennuksia on hahmoteltu?
  • Onko sähköyhtiö selvillä? 

Näitä on hyvä miettiä jo valmiiksi, mutta neuvomme ja opastamme mielellämme asiakkaitamme kaikissa sähköistykseen liittyvissä kysymyksissä, joten alkuun ei kannata lähteä kovin raskain askelin. Osaava sähkösuunnittelija keventää mukavasti työtaakkaa kaikissa rakennus- ja remonttivaiheissa.


KNX-taloautomaatio - ota hyödyt irti!

Mikäli olette kiinnostuneet nykyaikaisesta taloautomaatiojärjestelmistä, osaamme kokemuksella suunnitella KNX-järjestelmällisiä kohteita ja vastaavia kevyempiä järjestelmiä, kuten ABB:n Free@Home-paketti. Yrityksemme on KNX-partneri, joka takaa ammattitaitoisen osaamisen ja tiedon laitteistoista sekä niiden mahdollisuuksista. KNX-taloautomaatio on standardoitu talotekniikan avoin ohjausjärjestelmä, jossa voidaan käyttää satojen eri laitevalmistajien laitteita rinnakkain. KNX-järjestelmällä voidaan ohjata muun muassa valaistusta, lämmitystä, ilmanvaihtoa, palo- ja murtohälytyksiä yms. KNX-taloautomatiikka luo arkeen ja lomaan uusia ulottuvuuksia. Arjessa se luo varmuutta ja sujuvuutta. Lomailtaessa muualla se huolehtii vakaasti kiinteistön perustoiminnoista, laskien kätevästi esimerkiksi kiinteistön lämmitystä alaspäin kiinteistön ollessa tyhjillään. Se yhdistää myös eri järjestelmät toisiinsa, esimerkiksi oven lukitsemista seuraa valaistuksen säädöt ja hälytinjärjestelmän aktivoituminen.

Kysy lisää tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Tilatessasi Sähköasennus Tammisto Oy:n sähkösuunnittelun toteutukseen, olet jo hyvällä alulla. Osaava ja ammattitaitoinen sähkösuunnittelija vie urakan onnistuneesti lävitse. Teemme sähkösuunnitelmia omakotitaloihin, rivitaloihin, loma-asuntoihin, liiketiloihin ja teollisuusrakennuksiin seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Lieto ja Rusko sekä niiden ympäryskunnissa. Sähkösuunnittelu Turku - ota yhteyttä!