Täyden palvelun sähköliike Turun seudulla

Yrityksemme Sähköasennus Tammisto Oy on vuonna 1998 perustettu kokonaisvaltainen ja täyden palvelun sähköliike.

Yrityksen on perustanut Petri Tammisto, jolla on lähes 30 vuoden kokemus sähkötöistä. Hän on ennen yrityksen perustamista työskennellyt muissa sähköliikkeissä yli kymmenen vuoden ajan kartuttaen osaamista yrityksen perustamista varten.

Yritysmuoto muutettiin vuonna 2005 toiminimestä osakeyhtiöksi ja yrityksen ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä palkattiin jo neljä vuotta aikaisemmin vuonna 2001. Yritysmuodon vaihdossa myös nimeä yksinkertaistettiin aiemmasta Sähköasennus P. Tammistosta.

Sähköliike Turku - Sähköasennus Tammisto

Sähköasennus Tammiston toimintaperiaate on ollut alusta asti kuitenkin sama; Olla täyden palvelun sähköliike, joka tekee tarvittaessa kohteen sähköistyksen alusta loppuun. Teemmekin sähkösuunnitelmista alkaen sähkötyöt viimeiseen tarkastukseen saakka ja toimitamme tarvittavat asennustuotteet ja tarvikkeet. Hoidamme myös vaadittavat mittaukset ja tarkastukset kohteisiimme. Toimimme muun muassa alueilla Turku, Raisio, Rusko, Lieto, Naantali ja Kaarina.

Luotettavat sähköpalvelut

Luotettavuus merkitsee meille toiminnan läpinäkyvyyttä ja halua olla yhteyksissä asiakkaaseen niin hänen tarvitessaan. Sähkötöihin saattaa liittyä monta askarruttavaa asiaa, joten hyvä reagointi asiakkaan yhteydenottoon on varmastikin mieleinen.

Vastaamme mielellämme sähkötöihin liittyviin kysymyksiin ja lähdemme myös hakemaan tarvittavaa ratkaisua niihin.

Luotettavuus syntyy tietenkin myös siitä, että tehdään asiat niin kuin on suunniteltu. Panostamme vahvasti siihen, että sähkötyöt tulevat tehdyksi aikataulujen puitteissa. Vahva ammattitaito ja kattava kokemus antavat luotettavuutta uudiskohteiden sähköasennuksiin ja remonttikohteiden sähkösaneerauksiin.

Tilatessasi sähkötyöt meiltä, voit olla varma toteutuksien huolellisuudesta ja laadukkuudesta.

Olemme tavoitettavissa

Sähköasennus Tammisto Oy on luotettava ja tavoitettava sähköliike. Olemme tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Laita viestiä ja toteututa sähkötyöt sujuvasti kauttamme.

Toimimme kaikissa kohteissa

Teemme sähköasennustöitä hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa, mantereella ja saaristossa, omakotitaloista rivitaloihin, vanhan koulun muutosremontista kirkon saneeraukseen, kanaloista hevostalleihin, nykyaikaisista lypsynavetoista kuorma-autojen korjaushalleihin ja erilaisiin toimistoihin sekä liiketiloihin suomen vanhimmassa kaupungissa Turussa ja sen ympäryskunnissa.

Joukko oman alansa ammattilaisia

Yrityksen kokeneen perustajan lisäksi yrityksessämme työskentelee ammattitaitoinen joukko sähköasentajia, jossa yhdistyvät nuorten ja vanhojen asentajien tiedot ja kokemukset. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia ja laajan osaamisen omaavia.

Yrityksellämme on sähkötyöoikeuksien lisäksi oikeudet kylmäaineasennuksiin. Sähköasennus Tammisto Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä.

Sähköliike josta saat luotettavat palvelut

Ollaksemme luotettava ja varma sähköliike, olemme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien ja tukkuliikkeiden kanssa.

Tällä pystymme takaamaan jatkuvan ja saumattoman asennustyön, koska tarvikkeet ovat helposti saatavilla ja toimitettavissa.

Luotettavan sähköliikkeen tunnistaa myös siitä, että olemme tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani ja olemme jäsenyrityksenä Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry:ssä ja Suomen Yrittäjissä. Olemme myös Elfin-ketjun jäsenliike.

Vain kylmäaineasennuksiin pätevöitynyt liike voi asentaa ilmalämpöpumput!

Yrityksemme on vuodesta 2008 myynyt ja asentanut ilmalämpöpumppuja. Hankkiessasi ilmalämpöpumpun sähköliikkeestä, tiedät saavasi kylmäaineasennuksen lisäksi myös lämpöpumpun sähköasennuksen samalla käynnillä ammattitaidolla. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ilmalämpöpumppuja ja siksi myymmekin pääasiallisesti Panasonic-merkkisiä lämpöpumppuja.

Sähkökunnossapito takaa toimintavarmuuden

Hoidamme sähkökunnossapitoa kunnissa, seurakunnissa ja yrityksissä. Sähkökunnossapito sisältää vikakorjauksia, laitekorjauksia ja muun muassa valaisinhuoltoa sekä paljon muita erilaisia huoltotöitä.

Yrityksemme palveluihin kuuluvat kunnossapitotöiden ja ilmalämpöpumppujen asennusten lisäksi erilaiset sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteissa. Sähköasennusten lisäksi teemme myös tarvittavat sähkösuunnitelmat niin keittiöremontteihin kuin kokonaisiin omakotitaloihin ja liiketiloihin.

Kehityksessä mukana - tilaa taloautomatiikkaa meiltä!

Sähköasennus Tammisto Oy pyrkii olemaan taloautomatiikan edelläkävijä. Asennuttamalla kotiisi KNX-taloautomatiikkaa, saat hyötyjä esimerkiksi lämmön- ja sähkönkulutukseen.

Tämän kansainvälisen standardin avulla laitteiden yhteensopivuus ja keskustelevuus viedään uudelle tasolle. Kun laitteet saavat toisistaan tietoa, paranee kustannustehokkuus ja tilan viihtyvyys. Vaikka kyseessä on pitkälle vietyä teknologiaa, on sen käytettävyydestä pyritty tekemään mahdollisimman vaivatonta.

Muista paloturvallisuus!

Suomessa syttyy vuosittain tulipaloja, jotka johtuvat toimimattomista sähkölaitteista ja -laitteistoista.

Huollata ajoissa sähköjärjestelmät ja pidä siten hyvää huolta kodin, liikehuoneistojen, maatilarakennusten ja teollisuushallien turvallisuudesta. Älä päästä sähköpaloa yllättämään, vaan toimi aina ennaltaehkäisevästi sähkölaitteistojen kanssa. Paras talouden ja hengen turvaaja on toimiva palovaroitin ja suurimmissa kohteissa palovaroitinjärjestelmä.

Milloin sähkötöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä?

Uudiskohteen sähköasennuksista kotitalousvähennystä ei saa, mutta kodin ja vapaa-ajan kunnostukseen ja perusparannukseen vähennys kuitenkin oikeuttaa. Eli kun kyseessä on vanhan kohteen ns. sähkösaneeraus, voi kotitalousvähennys tulla kyseeseen. Lisää kotitalousvähennyksestä voi lukea Verohallinnon sivuilta.

Olemme sähköliike Varsinais-Suomen alueella - ota yhteyttä!

Sähköasennus Tammisto Oy on monipuolinen sähköliike Varsinais-Suomessa. Palvelemme joustavasti muun muassa seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Nousiainen, Masku, Raisio ja Naantali. Pyrimme joustavaan palveluun, joten aina kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää. Kokeneena sähköliikkeenä taivumme vaativiinkin sähköurakoihin, joten myös kauempaakin tulevat työtilaukset otamme mielellämme vastaan. Ota yhteyttä!

Tykkää meistä Facebookissa!

Sähköasennus Tammiston Google+

Petri Tammisto

Petri Tammisto

Tilaaja on vastuussa siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia.

AAA

Yrityksemme on reitattu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan!

STUL logo

Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäsenyritys.

Suomen Yrittäjät Jäsenyritys

Olemme Suomen Yrittäjät liiton jäsen.

KNX

Yrityksemme on valtuutettu KNX-Kumppani

Setin hyväksymä Antenni- ja Tietoverkkourakoitsija

DigitaPro Valtuutettu Antenniasentaja

Setin hyväksymä Antenni- ja Tietoverkkourakoitsija

Setin hyväksymä Antenni- ja Tietoverkkourakoitsija

Setin hyväksymä Antenni- ja Tietoverkkourakoitsija

DNA VHF Pro antenniasentaja

Elinkeinonharjoittajien ilmoitusvelvollisuus

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvoitteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsittelyyn.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).