Täyden palvelun sähköliike turun seudulla

Yrityksemme Sähköasennus Tammisto Oy on vuonna 1998 perustettu kokonaisvaltainen ja täyden palvelun sähköliike.


Yrityksen on perustanut Petri Tammisto, jolla on lähes 30 vuoden kokemus sähkötöistä. Hän on ennen yrityksen perustamista työskennellyt muissa sähköliikkeissä yli kymmenen vuoden ajan kartuttaen osaamista yrityksen perustamista varten.


Yritysmuoto muutettiin vuonna 2005 toiminimestä osakeyhtiöksi ja yrityksen ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä palkattiin jo neljä vuotta aikaisemmin vuonna 2001. Yritysmuodon vaihdossa myös nimeä yksinkertaistettiin aiemmasta Sähköasennus P. Tammistosta.


Sähköliike Turku Sähköasennus Tammisto

Sähköasennus Tammiston toimintaperiaate on ollut alusta asti kuitenkin sama; Olla täyden palvelun sähköliike, joka tekee tarvittaessa kohteen sähköistyksen alusta loppuun. Teemmekin sähkösuunnitelmista alkaen sähkötyöt viimeiseen tarkastukseen saakka ja toimitamme tarvittavat asennustuotteet ja tarvikkeet. Hoidamme myös vaadittavat mittaukset ja tarkastukset kohteisiimme. Toimimme muun muassa alueilla Turku, Raisio, Rusko, Lieto, Naantali ja Kaarina. 

Tuntiveloituksella tehtävistä töistä veloitamme alkavalta tunnilta. Työaikaan luetaan matka-ajat, tarvikkeiden noudot ja pakkaamiset sekä vaadittavien dokumenttien laatiminen. Matkakorvaukset laskutetaan toteutuneiden kilometrien mukaan, työhön lähtöpaikkamme on pääsääntöisesti Vesontie 8, Rusko.


Luotettavat sähköpalvelut


Luotettavuus merkitsee meille toiminnan läpinäkyvyyttä ja halua olla yhteyksissä asiakkaaseen niin hänen tarvitessaan. Sähkötöihin saattaa liittyä monta askarruttavaa asiaa, joten hyvä reagointi asiakkaan yhteydenottoon on varmastikin mieleinen.


Vastaamme mielellämme sähkötöihin liittyviin kysymyksiin ja lähdemme myös hakemaan tarvittavaa ratkaisua niihin.


Luotettavuus syntyy tietenkin myös siitä, että tehdään asiat niin kuin on suunniteltu. Panostamme vahvasti siihen, että sähkötyöt tulevat tehdyksi aikataulujen puitteissa. Vahva ammattitaito ja kattava kokemus antavat luotettavuutta uudiskohteiden sähköasennuksiin ja remonttikohteiden sähkösaneerauksiin.


Tilatessasi sähkötyöt meiltä, voit olla varma toteutuksien huolellisuudesta ja laadukkuudesta.


Olemme tavoitettavissa


Sähköasennus Tammisto Oy on luotettava ja tavoitettava sähköliike. Olemme tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Laita viestiä ja toteututa sähkötyöt sujuvasti kauttamme.


Toimimme kaikissa kohteissa


Teemme sähköasennustöitä hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa, mantereella ja saaristossa, omakotitaloista rivitaloihin, vanhan koulun muutosremontista kirkon saneeraukseen, kanaloista hevostalleihin, nykyaikaisista lypsynavetoista kuorma-autojen korjaushalleihin ja erilaisiin toimistoihin sekä liiketiloihin Suomen vanhimmassa kaupungissa Turussa ja sen ympäryskunnissa.


Joukko oman alansa ammattilaisia


Yrityksen kokeneen perustajan lisäksi yrityksessämme työskentelee ammattitaitoinen joukko sähköasentajia, jossa yhdistyvät nuorten ja vanhojen asentajien tiedot ja kokemukset. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia ja laajan osaamisen omaavia.


Yrityksellämme on sähkötyöoikeuksien lisäksi oikeudet kylmäaineasennuksiin. Sähköasennus Tammisto Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä.


Sähköliike, josta saat luotettavat palvelut

Ollaksemme luotettava ja varma sähköliike, olemme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien ja tukkuliikkeiden kanssa.


Tällä pystymme takaamaan jatkuvan ja saumattoman asennustyön, koska tarvikkeet ovat helposti saatavilla ja toimitettavissa.


Luotettavan sähköliikkeen tunnistaa myös siitä, että olemme tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani ja olemme jäsenyrityksenä Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry:ssä ja Suomen Yrittäjissä. Olemme myös Elfin-ketjun jäsenliike.


Vain kylmäaineasennuksiin pätevöitynyt liike voi asentaa ilmalämpöpumput!

Yrityksemme on vuodesta 2008 myynyt ja asentanut ilmalämpöpumppuja. Hankkiessasi ilmalämpöpumpun sähköliikkeestä, tiedät saavasi kylmäaineasennuksen lisäksi myös lämpöpumpun sähköasennuksen samalla käynnillä ammattitaidolla. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ilmalämpöpumppuja ja siksi myymmekin pääasiallisesti Panasonic-merkkisiä lämpöpumppuja.

Sähkökunnossapito takaa toimintavarmuuden


Hoidamme sähkökunnossapitoa kunnissa, seurakunnissa ja yrityksissä. Sähkökunnossapito sisältää vikakorjauksia, laitekorjauksia ja muun muassa valaisinhuoltoa sekä paljon muita erilaisia huoltotöitä.


Yrityksemme palveluihin kuuluvat kunnossapitotöiden ja ilmalämpöpumppujen asennusten lisäksi erilaiset sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteissa. Sähköasennusten lisäksi teemme myös tarvittavat sähkösuunnitelmat niin keittiöremontteihin kuin kokonaisiin omakotitaloihin ja liiketiloihin.


Kehityksessä mukana - tilaa taloautomatiikkaa meiltä!

Sähköasennus Tammisto Oy pyrkii olemaan taloautomatiikan edelläkävijä. Asennuttamalla kotiisi KNX-taloautomatiikkaa, saat hyötyjä esimerkiksi lämmön- ja sähkönkulutukseen.


Tämän kansainvälisen standardin avulla laitteiden yhteensopivuus ja keskustelevuus viedään uudelle tasolle. Kun laitteet saavat toisistaan tietoa, paranee kustannustehokkuus ja tilan viihtyvyys. Vaikka kyseessä on pitkälle vietyä teknologiaa, on sen käytettävyydestä pyritty tekemään mahdollisimman vaivatonta.


Muista paloturvallisuus!

Suomessa syttyy vuosittain tulipaloja, jotka johtuvat toimimattomista sähkölaitteista ja -laitteistoista.


Huollata ajoissa sähköjärjestelmät ja pidä siten hyvää huolta kodin, liikehuoneistojen, maatilarakennusten ja teollisuushallien turvallisuudesta. Älä päästä sähköpaloa yllättämään, vaan toimi aina ennaltaehkäisevästi sähkölaitteistojen kanssa. Paras talouden ja hengen turvaaja on toimiva palovaroitin ja suurimmissa kohteissa palovaroitinjärjestelmä.


Milloin sähkötöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä?

Uudiskohteen sähköasennuksista kotitalousvähennystä ei saa, mutta kodin ja vapaa-ajan kunnostukseen ja perusparannukseen vähennys kuitenkin oikeuttaa. Eli kun kyseessä on vanhan kohteen ns. sähkösaneeraus, voi kotitalousvähennys tulla kyseeseen. Lisää kotitalousvähennyksestä voi lukea Verohallinnon sivuilta.


Tykkää meistä Facebookissa!

Sähköasennus Tammiston referenssit

Referenssikohteistamme näet monipuolisen sähköalan osaamisemme. Olemme toteuttaneet sähköasennuksia monipuolisesti niin omakotitaloihin, yrityksiin, julkisiin tiloihin, uudisrakennuksiin ja remonttikohteisiin. Toteutamme sähkösuunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Teollisuus- ja maatalouskohteet:

Lähteenmäki MTY, Rusko, Navettalaajennus 2020

Deliverde Puutarhat Oy, Puutarharakennuksen yleissähkötyöt 2018

VAK Oy, Erikoiskorihalli 2018

VAK Oy, Metallihallin laajennus 2016
Awutek Oy, varastohalli 2015
VAK Oy, Toimiston ja ruokalan laajennus 2015
Vahto, Navettarakennus 2013
Tarvasjoki, Navettarakennus 2013
VAK Oy, Vahto, Halleja ja toimistoremontteja vuosina 2000, 2001, 2004, 2005, 2008 ja viimeisin 5000 neliön elementtitehdas 2012
Lähteenmäki MTY, Rusko, Navettarakennus 2012
Hevostalli, Rusko 2011
MTY Vähätalo, Lieto, Kanalarakennus 2010
Turun Eines Oy, Turku, Laajennus 2006

Suomen Broiler Oy, Masku, Kanalarakennus 2003

Rivi- ja paritalokohteet:

Rivitalo, Kaarina 2019

Rivitalo, Turku 2018

Rivitalo, As Oy Turun Kesätuuli 2017
Rivitalo, Paattinen 2015
Paritalo, As Oy Silvolanrinne 10, Turku 2014
Paritalo, Kohmo, Turku 2013
Rivitalo, As Oy Kaarinan Hovilan Mestari, Kaarina 2013
Rivitalo, As Oy Friskalankulma, Turku, Hirvensalo 2012
Rivitalo, Lieto 2011
Rivitalo, Lieto 2007
Rivitalo, Vahto 2003

Lämpökeskukset:

Kasvihuonekiinteistö, Vahto 2018, Ariterm Hakelämpölaitos

Kunnallinen aluelämpölaitos, Masku 2017, Ariterm Hakelämpölaitos 1,5 MW

Terveyskeskus, Masku 2017, Ariterm Pellettilämpölaitos

Broilerikanala, Rusko 2017, Ariterm Hakelämpökeskus 500kW
Teollisuuskiinteistö, Vahto 2016, Ariterm Hakelämpökeskus 1MW
Konepaja, Vahto 2015, Ariterm Hakelämpökeskus 150kW
Maatila, Rusko 2014, Ariterm Hakelämpökeskus 400k
W+80kW
Maatila, Rusko 2013, Ariterm Hakelämpökeskus 400kW+80kW

Muita kohteita:

Lintukodon päiväkoti, Lieto, saneeraus 2019

Turku KOP-kolmio, Salo Kauppakeskus Plaza, Pori Kauppakeskus IsoKarhu, myymälöiden WLAN-tukiasemian kaapelointi ja asennus 2016
Loviisan Aitta, Rusko, Kuivurimyymälä 2012
Nilan Suomi Oy, Raisio, Toimisto- ja myymäläremontti 2010
Suomen Hoitolatukku Oy, Vahto, Laajennukset vuosina 2000 ja 2008
Ruskon SRK:n kirkkoherranviraston saneeraus 2000
Vahdon Kirkon sähköjen saneeraus 1999 (tehty aliurakkana Härkätien Sähkölle 1999)
Marian sairaala, Helsinki, potilaskutsujärjestelmän kaapelointi 1999

Huolto- ja kunnossapitotöitä:

VAK Oy
Ruskon kunta
Ruskon seurakunta
Myllymäen Broileri, Rusko

Yllämainittujen referenssien lisäksi lukematon määrä omakoti- ja kesäasuntojen sähkötöitä, saneerauksia ja remontteja.

Sähkösuunnittelukohteet:

Vaki-Lieto Oy, Avantin raskaan kaluston huoltohalli ja toimisto 5600 m2, Lieto 2019-2020

Varasto ja teollisuusrakennus 360 m2, Rusko 2019

Rivitalo, Kaarina 2019

Ruskon kunta, Maunun koulun keskuskeittiön laajennus, Rusko 2019

Teollisuusrakennus ja myymälä 1000 m2, Kaarina 2019

Rivitalo, Kaarina 2018

Rivitalo, Turku 2018

VAK Oy, Erikoiskorihalli 1500 m2, Vahto 2018

Varasto ja teollisuusrakennus 841 m2, Rusko 2017

VAK Oy, Metallihallin laajennus 2665 m2, Vahto 2016

Rivitalo, Turku 2014

Liikerakennus, Nousiainen 2012

Omakotitalojen ja loma-asuntojen sähkösuunnitelmia Turun seudulle, Kirkkonummelle, Inkooseen ja Kauniaisiin

Olemme sähköliike Varsinais-Suomen alueella - ota yhteyttä!

Sähköasennus Tammisto Oy on monipuolinen sähköliike Varsinais-Suomessa. Palvelemme joustavasti muun muassa seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Rusko, Lieto, Nousiainen, Masku, Raisio ja Naantali. Pyrimme joustavaan palveluun, joten aina kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää. Kokeneena sähköliikkeenä taivumme vaativiinkin sähköurakoihin, joten myös kauempaakin tulevat työtilaukset otamme mielellämme vastaan.

Ota yhteyttä!